Anouk Huisman

€ 5.652,50 / 6.000,00
Sponsor mij!
?=html_escape($participant->getFullName());?>

Profiel

Waarom doe ik mee aan de Africa Classic?
Ik zal heel eerlijk zijn.. het avontuur trekt me het meest. Wat is er mooier om samen met een fantastische vriendin zo'n geweldig avontuur te beleven? Petra en ik fietsen veel samen over de oneindige routes van de Veluwe, onze ‘achtertuin’. En van onze achtertuin gaan we in oktober het avontuur aan in Tanzania.
Maar hoe mooi wordt het als wij met ons eigen avontuur ook nog iets goeds doen voor andere vrouwen? In dit geval de Amref Flying Doctors. Als leidinggevende van een afdeling in het ziekenhuis (ik) en als huisarts (Petra) zien wij dagelijks hoe goed er in Nederland voor onze gezondheid wordt gezorgd.
Door 5000 euro voor Amref Flying Docters bij elkaar te werven, dragen we met ons avontuur bij aan een betere gezondheidszorg in Afrika. Hoe mooi is dat!!
  • Deelnemer
  • Aangemeld op 05-01-2017
Deel deze pagina via...

Blog

Grenzen verkennen

​Jambo allemaal!

Nog 15 weken voordat we vertrekken. Inmiddels trainen we 4 keer per week, 2 x 2 uur doordeweeks en bouwen we in het weekend op naar 2 x 5 uur per dag. Afgelopen zondag reden we voor het eerst 100 km!

Af en toe krijg ik de vraag of wij wel tijd hebben voor al dat gefiets?

Nee…Nee, natuurlijk niet, wil ik bijna zeggen. Die tijd hebben we niet. We zijn tenslotte niet anders dan ieder ander. Petra runt haar praktijk en van mij wordt verwacht dat ik een afdeling draaiende hou. Daarnaast hebben we man, pubers, ouders, moeder, familie, vrienden en verplichtingen. Dus tijd over hebben we niet echt. Die tijd maken we.

Komt dat fietsen dan niet in de knel? Nee, het fietsen komt niet in de knel… De rest wel… En dus heeft Menno zich, geheel tegen zijn zin, ontpopt tot tuinman. Noortje strijkt haar eigen kleren en maakt iedere week ons huis schoon, tegen een vorstelijke beloning. En Mees krijgt tegenwoordig zijn schone kleren in een wasmand aangeboden. Hij mag zelf kiezen of hij zijn kleren wel of niet opvouwt en in zijn kast legt…. Wat denk je? … inderdaad.
En de rest komt volgend jaar wel weer. Voorlopig in ieder geval even niet. En natuurlijk is dat af en toe niet leuk, en levert het stress op. Maar het is ook onderdeel van het avontuur. En als ik op mijn fiets zit, heb ik geen stress. Dat scheelt.

Over mijn fiets gesproken. In mijn vorige update vertelde ik nog dat het materiaal in orde was. Hoe erg kon ik er naast zitten!
Een paar weken geleden liet ik uit voorzorg mijn fiets checken om zeker te weten dat ik met het juiste materiaal naar Tanzania zou gaan. 10 minuten later wist ik zéker dat mijn fiets niet in orde was. Voorvork versleten, tandwieltje hier, kabeltje daar, ai wat slijtage etc. etc. Voor 700 euro kwam ie weer piekfijn in orde. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Dankzij het voorwerk dat ik stiekem toch al had gedaan en de uitstekende verkooptechnieken van de fietsenman was ik 2,5 uur later de trotse eigenaar van een oranje-zwarte 29’er. Ofwel ‘soon díkke Cennundeel’ volgens een echte Arnhemmer.
Petra, wat onrustig geworden door mijn verhaal en plotselinge aankoop, vertrok 2 weken later naar dezelfde fietsenman, om toch voor de zekerheid haar fiets te laten checken. Raad es? Voorvork versleten, tandwieltje hier, kabeltje daar, ai wat slijtage etc. etc. Voor 700 euro kwam ie weer piekfijn in orde. Dus een dag later was ook Petra in het trotse bezit van zo’n superfietsje, maar dan een groen-zwarte. Mark, de verkoper, heeft goede zaken gedaan! Maar eerlijk is eerlijk. Fantastisch advies en nog betere service.

We hebben al heel wat grenzen overschreden.. Stadsgrenzen, provinciegrenzen, landsgrenzen én het middelpunt van Nederland ontdekt..

Komend weekend duiken we onder in de Ardennen. De mannen gaan met ons mee om daar 2 dagen te golfen. Wij gaan de Belgische Cols bedwingen.
En zo staan 2 gezinnen (en nog 98 andere in de rest van Nederland) behoorlijk in het teken van fietsen. Gelukkig komt eind volgende week de verlossende vakantie eraan.
Even een paar weken family-time. Alhoewel; er gaat een fiets mee op het dak. Als je dan toch in het warme Italië bent, kan je toch maar beter even gebruik maken van de omstandigheden…toch?
Tot de volgende update!
6 juli 2017

2 mei 2017, Kilometers maken

Afgelopen zondag hebben Petra en ik onze eerste Africa Classic MTB clinic gehad. We hebben kennis gemaakt met weer een aantal deelnemers en zeer zinvolle dingen geleerd. Onder andere hoe te fietsen door mul zand. Die truc gaan we nog wel eens nodig hebben!
De trainer van deze clinic fietst 30.000 km per jaar, niet normaal. Wij zitten nu op 7 uur per week en dat vind ik al best veel. Met het stijgen van het aantal kilometers stijgt ook onze motivatie. We fietsen nu 3x per week, doordeweeks 2x in ons eentje en in het weekend fietsen we samen. Heel langzaam ontstaat er iets wat je misschien wel als een soort van verslavinkje zou kunnen omschrijven.

We beginnen steeds fitter te worden. Het lijf wordt al wat strakker en trots laat ik Menno en de kinderen regelmatig even voelen aan mijn groeiende bovenbeenspieren. De laatste keer dat mijn benen deze vorm hadden, was rond 1986 toen ik nog veel op de ijsbaan te vinden was.

De kinderen zijn overigens niet erg onder de indruk. Ze zijn beiden fitter en een stuk strakker dan ik. En Menno vindt het wel heel goed van me, maar om iédere keer het groeien van spieren te moeten aanschouwen, vindt hij wel een beetje veel van het goede.

Een tijd geleden kreeg ik een mailtje van Pim, mijn neef. Pim heeft een sportschool en is goed ingevoerd in deze wereld. Hij adviseerde mij om de ‘functionele krachttraining’ niet te vergeten. Ik probeerde de waarheid nog even uit te stellen door te vragen wat hij daar precies mee bedoelde. Het antwoord was wat ik al vreesde. “core-stability’ of rompstabiliteitsoefeningen. Ik bedankte Pim voor zijn mail en negeerde verder zijn advies (sorry, Pim).
Sinds kort bezoek ik af en toe echter een osteopaat om ervoor te zorgen dat ook mijn rug dit avontuur gaat overleven. Ook hij stelde tijdens mijn laatste bezoek voor om de door mij zo gehate rug en buikspieroefeningen te gaan doen.

Toen zondag tijdens de clinic ook deze trainer vertelde dat core-stability van wezenlijk belang is bij het fietsen, gaf ik uiteindelijk toe. Ik moet eraan, hoe zeer ik er ook een hekel aan heb. In Mees heb ik mijn personal trainer gevonden. Hij traint zelf vrijwillig (!!) iedere avond en vindt het geweldig om zijn moeder af te matten. Gisteravond hebben we de eerste reeks gedaan. Hmmm, er is nog wel wat ruimte voor verbetering, zeg maar. Samen is het wel een stuk leuker. Maar of ik híer ooit verslaafd aan ga raken? Ik vrees van niet. Zet mij maar gewoon op m’n fiets.

Dankzij jullie allemaal is het sponsorgeld binnen( €5452,50 voor Amref...yahooooooo!!!!). Het materiaal is in orde. De sportvoeding is getest. Het komt de komende tijd aan op kilometers maken, heel veel kilometers. En geloof het of niet, we krijgen er alleen maar meer zin in.
7 mei 2017

21maart 2017, De voorbereidingen zijn begonnen

Onze voorbereidingen voor de Africa Classic zijn ECHT begonnen! Er is zo veel te vertellen!

Afgelopen zondag was de Kick-off. Met alle deelnemers bij elkaar hebben we 2 uur lang voorlichting gehad over alles wat ons te wachten staat, afgewisseld met adembenemende beelden van de Kilimanjaro, savannes, giraffen, zebra' en prachtige zonsondergangen. En natuurlijk stof en hitte...
Zo leuk om alle andere fietsers voor het eerst te ontmoeten.

Het nieuwe 2017 teamshirt is gepresenteerd. Mooi!!!
Het blijft nog even een verrassing voor jullie want ik heb het shirt nog niet gekregen. Maar er komt zeker nog een teamfoto van Petra en mij in onze officiële outfit.

We hebben ook advies gekregen over sportvoeding, allerlei energierepen, energiegelletjes en energiedranken .
Tijdens onze reis zal het tussen de 35 en de 40 graden zijn. We moeten 0,75 liter per uur drinken, al fietsend. Daarvoor hebben we 2 bidons (1.5 liter) bij ons en een ‘camelbak’ (een rugzak met een waterreservoir en een slangetje om al fietsend uit te drinken). De komende tijd wordt het alleen al trainen om zoveel water per uur weg te leren werken en om te fietsen en te drinken tegelijk!


We fietsen volgens een officieel trainingsschema. De afgelopen 2 weken hebben we de eerste 138,7 km in de benen.
Het trainingsschema bestaat uit 30 weken en 4 fasen; een opbouwfase / conditiefase/ krachtfase / consolidatiefase. Grofweg betekent het steeds vaker, langer en harder fietsen.
Wat een geluk dat we de Veluwe in de achtertuin hebben liggen. Met de ontelbare MTB-routes hebben we uitdaging en oefenterrein genoeg.

Petra is diverse zadels aan het testen, ik ben aan het wennen aan mijn zgn. SPD-pedalen (pedalen die vast klikken aan je schoenen). En ja, inderdaad; ik ben er al mee gevallen bij het afstappen…
We testen de hoogte en hoeken van zadels en sturen. We zijn nog aan het stoeien met hartslagmeters. En alles bij elkaar hebben we er vooral zo ontzettend veel lol in. Nog geen baalmoment gehad.

Ook mijn sponsoring loopt fantastisch. Ik ben dankzij jullie de 4500 euro bijna gepasseerd! Echt ongelofelijk geweldig. Ik had niet verwacht dat er zo enthousiast en massaal gereageerd zou worden. Echt te gek! Nogmaals dank, dank, dank!!
7 mei 2017

Ben er stil van....

Mijn eerste week sponsoring zit er bijna op en ik ben stil en overweldigend door de oneindig lieve en spontane reacties. Zoals velen, ben ik natuurlijk begonnen met een mail naar mijn eigen familie, tekstje, fotootje, link naar mijn sponsorpagina, mailadressen bij elkaar scharrelen ennnn...verstuur... en dan....
Lees mee hoe geweldig;
Binnen 5 minuten na het verzenden van mijn mail doneerde mijn schoonzusje de eerste donatie.
De nieuwe partner van mijn moeder zette de toon en doneerde een astronomisch bedrag,
Mijn oom en tante (tweelingbroer van mijn moeder) deed precies hetzelfde,
Onze dochter van 17 keerde haar lege bankrekening om en vond de laatste 5 euro.
Mijn moeder wist haar beste vriendin te overtuigen en zorgde voor een gift.
Mijn broertje postte mijn link gelijk op facebook en gaf samen met zijn vriendin een enorm bedrag.
Mijn tante en enige zus van mijn overleden vader bedacht haar verjaardagscadeau en heeft al haar vriendinnen gevraagd om mij te sponsoren als alternatief cadeau.
Lieve dierbare vriendin kreeg me stil door een geweldig bedrag te doneren omdat ze zo trots op me was.
Mijn neef uit Zwitserland, die ik al jaren niet heb gezien, vond het een goed idee om zijn nicht te sponsoren en gaf een geweldig bedrag.
Mijn andere schoonzusje en haar zoon van 16 doneerden gezamenlijk.
Na een klein spontaan sponsorpraatje in mijn studiegroep kwam een bedrag binnen van een studiegenootje.
En allemaal even positief, bemoedigend en lief.

Je zou toch overal even op bezoek willen gaan om iedereen persoonlijk te bedanken. Helaas kan dat niet. Ik had in mijn mail iedereen een virtuele zoen beloofd. Die hebben de meesten ook gekregen. En hierbij post ik die nog een keer.
DANK, DANK, DANK!!

Alle geweldige reacties geven energie om door te gaan met de sponsoring voor al die Afrikaanse vrouwen en kinderen die het hard nodig hebben.28 januari 2017

Team

Sponsors

Fantastisch doel Anouk. Heel veel succes

RSR revalidatieservice bv., 21 september 2017
€ 150,00

Veel plezier en succes Anouk!!

lonneke Maes, 10 september 2017
€ 25,00

Hoi Anouk, wat laat. Knap hoor, je geleverde prestatie. Chapeau! Groet, José

José Meijerink, 4 september 2017
€ 10,00

Hoi Anouk, wat ga jij een mooi avontuur beleven. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een avontuur is wat jje nooit zal vergeten en waar je de rest van je leven trots op mag zijn. Succes met de voorbereidingen en geniet ervan. Groet van Dineke

Dineke Hofman, 5 mei 2017
€ 15,00

Succes en een heel mooi initiatief

susan dikker, 23 april 2017
€ 7,50

Heel veel succes Anouk!

Simone Berkhout, 22 april 2017
€ 10,00

Geweldig Anouk!

Riepko Smid, 21 april 2017

SUCCES!!!

ilse de graaf, 13 april 2017

Monique Jansen, 13 april 2017
€ 30,00

Heel veel plezier en succes Anouk, zet em op!!

Kitty Schrijver, 11 april 2017

Heel veel succes Anouk! Maak er een mooi avontuur van. Gr. Sylvia Wild

Sylvia Wild, 4 april 2017

Prachtig en stoer initiatief!

Renate Mason, 30 maart 2017
€ 30,00

M.M. Peters, 30 maart 2017
€ 10,00

Heel veel succes!

Lisette Beugelsdijk, 30 maart 2017
€ 10,00

Heel veel succes!!!

Marian v.d. Zanden, 30 maart 2017
€ 10,00

Wendy te Woerd, 29 maart 2017
€ 10,00

Geweldig initiatief Anouk en wat een avontuur!!

Margot Arts, 28 maart 2017
€ 30,00
Anoniem, 25 maart 2017
€ 30,00

Lieve schoondochter, wij houden van jou en wensen je succes met Amref.

Willy Luiks, 25 maart 2017
€ 250,00

Augustus zullen we eens even zien hoe fit je dan bent.. :)

schoonbroer Huisman, 24 maart 2017
€ 30,00

Mooi doel Anouk. Heel veel suc6!

Monique Verhulst, 23 maart 2017
€ 15,00

Wat super goed van je, succes!

Marlijn Landman, 22 maart 2017
€ 25,00

He Anouk, geweldig initiatief! Succes en rammen op die pedalen!

Arnoud Trappenburg, 22 maart 2017
€ 30,00

Hoi Anouk, geen idee wat ik toegezegd had. Weet nog wel wat de tegenprestatie van jou is.

Jan Huisman, 21 maart 2017
€ 30,00

Hoi Anouk, fantastisch initiatief, heel veel succes!!!

Sascha ten Hoeve, 21 maart 2017
€ 50,00

Trudie van Biesen, 21 maart 2017
€ 10,00

Dag Anouk! Wat een goed initiatief! Veel succes!

M Tulner, 21 maart 2017
€ 30,00

Mooi initiatief, succes Anouk!

Geertje van der Winden, 21 maart 2017
€ 15,00

Wat een mooi initiatief! Heel veel succes en plezier!

Monique van Lipzig, 21 maart 2017
€ 15,00

Anouk, Heel veel succes en een geweldig mooie tijd! Groetjes Corisande

Corisande Rensen, 20 maart 2017
€ 20,00

Go for it!

Anke Veeman, 20 maart 2017
€ 30,00

succes Anouk, groeten Arda

Arda v.d. Wal, 16 maart 2017
€ 10,00

HGoed van je, heel veel succses Anouk

Harriëtte Jentink, 16 maart 2017
€ 15,00

Hartstikke goed Anouk!! Veel succes en plezier!

Hanny Meeuws, 15 maart 2017
€ 30,00

Heel veel succes Anouk!

Remco Kop, 15 maart 2017

Hey Anouk, ik wens je een hele mooie tijd daar en zet hem op!!

Roel Jansen, 12 maart 2017
€ 15,00

Gogo Anouk, ik wens je een mooie tocht in Africa !

richard rijkers, 11 maart 2017
€ 30,00

Je sponsorbedrag gaat goedkomen, nu nog die berg op! Heel veel succes en fantastisch dat je dit doet!

Evelien MIchels, 11 maart 2017
€ 20,00
Anoniem, 10 maart 2017
€ 5,00

Anouk, wat een gaaf initiatief! Respect dat je dit doet en aandurft. Ik wens je veel succes een fantastisch mooie reis.

Leo Vlaskamp, 10 maart 2017

Anouk en Petra heel veel succes met deze geweldige uitdaging n

Alex ter Voert, 10 maart 2017
€ 30,00

Hoi Anouk, Klasse! Ga er vooral ook enorm van genieten.

Bert Wisselink, 10 maart 2017
€ 30,00

Heel veel succes, Anouk!

Sabine Gerrits, 10 maart 2017
€ 30,00

Veel succes Anouk! Super dat je dit gaat doen. Mooie uitdaging.

Matthijs Korving, 9 maart 2017

Succes Nouk!

Roelof & Luus Huisman, 9 maart 2017
€ 30,00

Veel succes Anouk en de groeten, Adri

Capaldi-kappers, 9 maart 2017
€ 50,00

Wat n mooi initiatief, succes Anouk!

Kristel Jansen, 9 maart 2017
Anoniem, 8 maart 2017
€ 15,00

Veel succes Anouk!!

Jacolien Van Weelden, 8 maart 2017
€ 20,00

Hoi Anouk, zet m op!!! Goed van je......

karin swanenburg, 8 maart 2017
€ 10,00

Succes Anouk!

Marsha De Wolf, 8 maart 2017

Heel veel succes !!

Hester Bos-de Jong, 5 maart 2017
€ 30,00

Ria Koolschijn, 5 maart 2017
€ 300,00

Heel veel succes Anouk en geniet van dit mooie avontuur met goed doel.

Greetje van Woudenberg, 26 februari 2017
€ 20,00

Goed plan! Goed doel, lieve nicht!

Mineke Kremer-Luiks, 25 februari 2017

Lieve Anouk, super dat je mijn maatje bent. We gaan samen een geweldig avontuur beleven! Liefs Petra

Huisartspraktijk Koolhaas, 24 februari 2017

Lieve Anouk, je bent een topper! Heel veel succes met de voorbereidingen! Ik steun je mentaal en financieel... Liefs Bertien

Be-Leading, 24 februari 2017
€ 50,00
Anoniem, 21 februari 2017
€ 20,00

Geweldig en heel veel sterkte!

Zwanet Luiks, 21 februari 2017
€ 30,00

Lieve mama, heel veel plezier met de tocht en wel goed blijven trainen hè?

Mees Huisman, 20 februari 2017
€ 50,00

Veel sicces

Jan Hieminga, 19 februari 2017
€ 15,00

Hoi Anouk, wat geweldig dat je dit doet! Heel veel succes!

Frank Klust, 19 februari 2017
€ 100,00

veel succes en plezier!

Marloes Kremer, 18 februari 2017
€ 50,00
Anoniem, 17 februari 2017
€ 30,00

Succes! Mooie tocht en mooi doel!

Menno Kremer, 16 februari 2017
€ 50,00

Prachtig doel! Go, go, go Anouk!

Jaime Yong, 16 februari 2017
€ 10,00

Goed initiatief! Succes met de voorbereiding en het fietsen straks, groetjes Irma en Waldemar

Irma Schaapveld, 15 februari 2017
€ 50,00

Veel sterkte, gezondheid en succes gewenst!

Henk Luiks, 15 februari 2017
€ 40,00

Hopelijk helpt jouw gezondheidsrisico anderen in hun gezondheid. Laat maar zien!

Riana/Albert Luiks, 15 februari 2017
€ 50,00

Ineke van Middendorp, 13 februari 2017
€ 10,00

Mooi initiatief, succes en geniet van dat prachtige land. Marten en Willy

Willy Reitsma, 10 februari 2017
€ 50,00

Heel veel succes toegewenst! Marijke& Aat

Marijke Schoor, 9 februari 2017
€ 50,00

Succes Anouk!

Carla Geurtjens, 9 februari 2017
€ 20,00

Lieve Anouk, wat een avontuur. Vanuit Friesland: héél véél succes! X Nieke

Nieke van der Wal, 8 februari 2017
€ 20,00

Hi Anouk, wat een mooi initiatief! Heel veel succes!! Groet Rita (Alpheios)

Rita Brouwer, 7 februari 2017
€ 30,00
Anoniem, 6 februari 2017
€ 30,00

Ongelooflijk stoer!!! Heel veel succes!!!

Wilna van de Beeten, 5 februari 2017

Hoi Anouk, wat een geweldig avontuur en een heel mooi goed doel! Pas goed op elkaar tijdens de tocht en probeer ook te genieten van de voorbereiding. Veel succes!

Koolhaas Public Control & Consultancy, 5 februari 2017
€ 100,00

Hoi Anouk, wat ontzettend goed en stoer!! Veel succes met voorbereiden en natuurlijk straks het fietsen.

Manon Beunes, 5 februari 2017
€ 30,00
Anoniem, 5 februari 2017
€ 30,00

Alle beetjes helpen, succes Anouk!

Els Drosten, 4 februari 2017

Lieve Knoukie, nu al super trots op je!!! Xxx

K W, 4 februari 2017
€ 20,00
Anoniem, 3 februari 2017
€ 50,00

Daar is het dan! Van mij en mijn vriendinnen. Voor een geweldig initiatief, een sportieve uitdaging in een schitterende omgeving. Veel succes. Liefs Bea

Bea Koolschijn, 3 februari 2017
€ 100,00

Wat 'n mooi doel om voor te fietsen. Heel veel succes met je voorbereiding.

Lieke Verroen, 1 februari 2017
€ 30,00

Sportief buurmeisje van voorheen. Stoere sportvrouw van nu. Uit eigen ervaring weten we wat zo'n fietstocht met je doet. Dat jij daarnaast ook nog voor "het goede doel" in actie komt, TOP! Veel plezier en heel veel succes.

Han en Tjerkje Kooistra-de Vries, 1 februari 2017
€ 50,00

Lieve Anouk, wat een enorm uitdaging en een prachtig doel. Ik word er helemaal enthousiast van. Ik sponsor je graag. Als je oud-buurmeisje van Emmakade 40 vind ik een bedrag van 40,- toepasselijk. Heel veel succes.

Tietia Kooistra, 1 februari 2017
€ 40,00

Succes Anouk!!

Maaike Rol, 1 februari 2017
€ 30,00

Zo bijzonder, die Kilimajaro; en dan per fiets! Geweildig dat jullie dit doen.

Anky Woudstra, 31 januari 2017
€ 60,00

Wens je heel veel succes met deze sponsortocht ook namens Emmy?

Paul Palmboom, 31 januari 2017
€ 30,00

Goed voornemen en een goed doel, succes!

Wolter van der Veen, 30 januari 2017
€ 50,00

Heel veel succes!

Pim, Lexia en Dex de Jong, 28 januari 2017
€ 50,00

Succes met alle voorbereidingen! En natuurlijk TOP dat je dit gaat doen.

Sandra Visser, 27 januari 2017
€ 25,00

Goed plan Anouk! Zet 'm op en heel veel plezier! XC

Carla Trappenburg, 26 januari 2017
€ 20,00

You go girls! Geweldig dat jullie dit doen voor Amref (en voor jullie zelf

Jolanda Roelevink, 26 januari 2017
€ 100,00

Hey Anouk, Wow. goed plan, zeg..! Go for it! Groetjes, Edwin

Edwin Schoor, 25 januari 2017
€ 100,00

Wij zijn vriendinnen van Bea en zij wil dit graag als kado voor haar verjaardag,wij wensen jullie heel veel succes!!!

Aaltje en Corry Vinkenborg en de Mare, 25 januari 2017
€ 30,00

Hoi zus, wat een gaaf avontuur!! Geniet ervan en succes met de sponsoring.

Arjen en Roosmarijn Koolschijn, 25 januari 2017
€ 100,00

Zet 'm op Anouk! Maar eerst even goed trainen met je personal trainer Mees!

Klaske en Rens Jager-Huisman, 24 januari 2017
€ 30,00

veel succes

Margot Klaver, 24 januari 2017
€ 50,00

Veel druk op de pedalen toegewenst Anouk!

Gert Reitsma, 24 januari 2017

voor jou lieve mama!!❤

Noortje Huisman, 24 januari 2017
€ 5,00

Switte nou!!

freerk jedema, 23 januari 2017
€ 140,00

Top is dit!!!

Gerdie Huisman, 23 januari 2017
€ 30,00
Anouk Huisman, eigen donatie
€ 100,00