Bert Wisman

€ 6.973,46 / 7.500,00
Sponsor mij!
?=html_escape($participant->getFullName());?>

Profiel

Gezondheid, uitdaging en helpen. Dat zijn de drie kernwoorden die voor mij de Africa Classic omschrijven.

In 2015 heb ik voor het eerst van de Africa Classic gehoord.
De inspirerende beelden gecombineerd met het goede doel waar Amref Flying Doctors voor staat hebben mij over de streep getrokken.
Beelden waar blijdschap uit spreekt, zowel bij de fietsers als bij de kinderen en volwassenen langs de route. Om op deze manier de doelen van Amref Flying Doctors te kunnen en mogen steunen is een unieke belevenis. Doelen die in het teken staan van gezondheid en educatie. Gezondheid via directe medische hulp en schoon drinkwater, educatie door voorlichting en eLearning programma’s.

Jullie gulle bijdrage zal zeker helpen om de doelen van Amref Flying Doctors te verwezenlijken. En de uitdaging om 400 kilometer te fietsen in 6 dagen zal beslist bijdragen aan mijn eigen gezondheid.

Help mij en help Amref Flying Doctors.
Ik heb er ongelooflijk veel zin in, Afrika here I come!!!
  • Deelnemer
  • Aangemeld op 25-01-2017
Deel deze pagina via...

Blog

Finish!?

3 maart 2017, een bericht op de facebookpagina van Africa Classic: Al 10 deelnemers hebben hun startbewijs binnen en staan op 7 oktober gegarandeerd aan de start van een onvergetelijke week in Tanzania. Klasse!
Mijn reactie daarop: En ik ben 1 van de 10!!!!

5 weken gelden begon mijn eerste wedstrijd. Een wedstrijd om het startgeld van € 5.000,00 bij elkaar te krijgen. Voor mezelf heb ik het vanaf het begin af aan klein gemaakt: 1.000 keer € 5,00 is ook € 5.000,00. Gelukkig zijn heel veel mensen erg genereus geweest en heb ik die 1.000 sponsors bij lange na niet nodig gehad. De vorige tussenstand was € 4.035,00 en met dank aan Ronald, Ton, Richard, Berry, a.s.r. Foudation, Leo, Esther, Wim, Frank, Aldo, Klaas, Jan Philippe, Karel, Lex, Jan, Mariëlle, Sybren en Esther was de tussenstand op 1 maart aan het eind van de dag € 4.955,00.
Donderdagmorgen 2 maart: ik sta op het punt om weer een teamoverleg te bezoeken en mijn verhaal te vertellen. Dan roept één van mijn collega’s dat ik het gehaald heb.
Mijn oud teamgenoot Eline heeft € 45,00 gedoneerd zodat ik precies op de € 5.000,00 sta! En het doel is dus al bereikt na viereneenhalve week.

Figuurlijk is de finish bereikt, maar het is ook een startbewijs voor het vervolg. Een onvergetelijk avontuur in Afrika, en de bevestiging dat mijn aanpak voor de sponsoring heeft gewerkt. Benader mensen persoonlijk en durf te vragen. Uiteraard ga ik met dat laatste door met een aangepast verhaal. De nadruk komt nu nog meer te liggen op het vele goede werk dat Amref doet. Ook dit verhaal spreekt mensen aan. Dat blijkt wel uit het feit dat Louise, Gerard, Karla, Leontine, Paul, Leen, Charlene, Jaelle, Reggy, Wim, Brenda, Sonja, Piet, Jeannette, Rob en Michael mij ook gesponsord hebben. De teller staat inmiddels op € 5.290,00 en 131 sponsors en wat mij betreft ga ik door.

De uitrusting wordt inmiddels ook steeds completer. Verleden week zaterdag op mijn nieuwe fiets een bezoekje aan Rijwielpaleis Bilthoven gebracht voor andere hand vatten, een extra bidonhouder en een lange broek om met de koude dagen ook te kunnen fietsen. En morgen weer even langs bij tweewielers Ronald Martens om mijn shirts en een koersbroek op te halen.
Nu nog wat beter weer en ik kan de paden op en de lanen in. Het trainen in de sportschool helpt wel om van nul conditie naar een basis te komen, maar het echte werk zal toch op de fiets in de buitenlucht moeten gebeuren.
Daar kan ik me voorbereiden op de volgende finish: die aan de voet van de Kilimanjaro na 400 kilometer door het prachtige Afrikaanse landschap. Nog 7 maanden en het is zover.

Jambo, Bert
6 maart 2017

PROOST!

Proost, ook wel lechajem, santé, cheers of maisha marefu genoemd. Allemaal uitdrukkingen om op iemands gezondheid te toosten.

Gezondheid die voor ons in Nederland veelal een gegeven is, zeker als het gaat om de zorg die daarmee verbonden is. Vandaag was ik in het ziekenhuis voor een gehoortest en een laatste check na mijn operatie van afgelopen december. Reden van de operatie: al jarenlang last van een verminderd gehoor aan de linkerkant. Vervelend maar zeker niet levensbedreigend. Toch zijn we in onze westerse wereld in staat om daar wat aan te doen. Met dank aan het Diakonessenhuis en dr. David Colnot hoor ik links weer een heel stuk beter.
Tijdens mijn bezoek van vanmorgen ook de Africa Classic onder zijn aandacht gebracht. En of hij bekend is met het werk van Amref. Tot mijn verbazing blijkt hij zelf in Tanzania te zijn geweest om daar voor Amref doktoren op te leiden.
Ik heb goede hoop op nog een sponsor!

En zo kom ik toch weer aan bij de sponsoring. Toen ik mijn vorige blog schreef was de tussenstand € 2.460,00. Ruim een week verder hebben er weer veel mensen een bijdrage geleverd: Paul, Wim, Kees, Martin, Laurence, Marije, Roland, Mariska, Mieke, Daniëlle, Rene, Martijn, Stichting help2change, Pauline, Robert-Jan, Mark, Herman, Albert, Gert, Martin, Arthur, Marco, Ilse, Arjan, Jordi, Ruben, Ralph, Simon, Kine, Martin, Jasmijn, Govert, Sjaak, Edwin, Casper, Johan, Kees, Rino, Peter, Aart, Morat en Christiaan. Allemaal verschrikkelijk bedankt!
Door jullie bijdrage komt het doel in zicht. De tussenstand op het moment dat ik dit schrijf is € 4.035,00
Die €5.000,00 haal ik zeker, daar twijfel ik niet aan. Het volgende doel? Een paar leuke evenementen organiseren om nog meer geld op te halen voor Amref.

Of mijn fiets daar een rol in gaat spelen: wellicht wel. De gewonnen prijs staat nu nog mooi te zijn (het is niet echt lekker weer om te fietsen). Als de storm voorbij is en de wolken leeg wordt het tijd om de wegen en bospaden rond Zeist onveilig te maken. En wie weet waar je me verder nog tegen gaat komen.
De rest van de uitrusting begint ook te komen: een helm, bril en handschoenen zijn inmiddels binnen, de kleding is in bestelling bij tweewielers Ronald Martens.
Aan de uitrusting zal het niet liggen, de rest zal allemaal van mij moeten komen.

Nog 226 dagen en € 965,00 en dan zit ik in Afrika.

Mijn wens voor iedereen: een goede gezondheid en proost op het leven.

Jambo, Bert
23 februari 2017

Week 2: doorzetten en winnen

Hodi rafiki

We zijn ruim een week verder en wat voor een week!!

Mijn vorige blog eindigde met een avondje fietsadvies van Jeroen en Lisette. Onder het genot van een lekker biertje doornemen wat er te koop is en waar ik op moet letten. Dit is nogal wat en om een goede keuze te maken en vage afspraak met Jeroen om een week later nog een winkelbezoek te brengen. Of die vage afspraak nodig was blijkt later…..

Inmiddels ben ik 2 weken aan het trainen in de sportschool en ik merk het wel. Na de eerste keer geen spierpijn meer gehad dus ja, ik ben echt in beweging. En dit nog steeds tot verwondering van sommige collega’s. Maar ik zal ze versteld doen staan, daar ben ik zelf wel van overtuigd.

Zaterdag een week terug dus voor het eerst naar een fiets gaan kijken bij rijwielpaleis Bilthoven, de natuurlijke habitat van Jasper onze mechanieker in Afrika. Het eerste advies gaf al een redelijke richting aan maar zoals gezegd: eerst even het raadgevingen van Jeroen en Lisette afwachten.

In de tussentijd uiteraard druk aan de slag met het sponsorwerven. Na vorig weekend en weer wat gulle gaven verder stond de teller op € 1.510,00. Dit met dank aan Huub, Jens, Jeroen, Cees, Jan-Willem, Jantine en Joop.
Op mijn werk ben ik druk bezig om sponsors binnen te halen. Dat de persoonlijke benadering zijn vruchten afwerpt blijkt wel uit het bedrag dat ik nu, een week verder, binnen heb: € 2.460,00!!
Dit bedrag is, samen met de eerdere sponsors, bij elkaar gebracht door Miranda, Roel, Arne, Tim, Bert, Victor, Nikhil, Detlef, Richard, Jenneke, Roel, Michel, Erik-Bart, Antonia, Marcella, Sjef, Erwin, Arthur, Hans, Anjo, Michel, Hans, Stef en Martijn.
Nogmaals: iedereen heel veel dank!!!

En dan nu fietsen.
Woensdagavond weer even de hometrainer bestegen voor een stukje fietsen. Tijdens het fietsen hoorde ik wel wat berichten binnenkomen op Facebook: die zijn voor na de training. Het eerste bericht in van Peter en Jeannette: ‘He Bertje, gefeliciteerd wat een geluk, het kan voor jou niet meer stuk, top!’ Gefeliciteerd waarmee? Wat blijkt: rijwielpaleis Bilthoven heeft een fiets ter waarde van € 800,00 beschikbaar gesteld om te verloten onder de deelnemers. En laat deze jongen nou de winnaar zijn! De vage afspraak met Jeroen waar ik et in het begin over had was dus niet meer nodig, ik kon een fiets uit gaan zoeken. Afgelopen zaterdag dus maar weer naar het rijwielpaleis Bilthoven en samen met Jasper een mooie fiets uitgezocht. Voor de mensen die iets met fietsen hebben, het is een Scott Scale 960 geworden. Als alles meezit kan ik hem zaterdag ophalen.
En zoals collega Joop zei: als je iets goeds doet, in mijn geval geld ophalen voor Amref, komt het vanzelf naar je terug.

Tot zover deze blog. Nog € 2.540,00 te gaan en het doel is bereikt. Dat zijn dus 254 mensen die een tientje sponsoren of 127 mensen die het dubbele sponsoren (en meer mag uiteraard ook).

Jambo, Bert
13 februari 2017

De eerste week

Begin januari heb ik me opgegeven voor het Africa Classic café in Utrecht. Mijn plan: eerst horen hoe het er allemaal aan toe gaat en hoe de ervaringen zijn met de sponsorwerving en daarna inschrijven. Groot was de teleurstelling toen ik de week daarvoor te horen kreeg dat de Africa classic voor 2017 al vol was.
Bij binnenkomst Anna ontmoet en die gaf me goede hoop: ik stond bovenaan de reservelijst en er waren altijd wel afvallers. Na een informatieve avond waarbij ook 2 oud deelnemer aanwezig waren was ik over de streep: DIT WIL IK MEEMAKEN!! Maar ja, vol=vol. Ik zou binnen 2 weken horen of er voor mij nog een plekje was.

Verleden week woensdag een belletje van Anna: of ik nog steeds zin had om mee te gaan? De vraag gesteld krijgen is hem beantwoorden: een volmondig JA. Wat gaat er dan door je heen vragen ze vaak: in mijn geval blijdschap en spanning. Blijdschap omdat ik mee mag, spanning want wat moet ik allemaal gaan regelen? Een goede tekst voor mijn pagina, nadenken over de sponsorwerving en het sportieve deel mag ook wel wat aandacht krijgen.

Om met dat laatste te beginnen: zo een sportschool ziet er best apart uit van binnen :-) De mensen die mij een beetje kennen weten dat sporten niet echt in mijn genen zit. Maar ik heb me ingeschreven dus wil ik ook goed voorbereid aan de start komen. Ik heb me dus ingeschreven bij de sportschool op mijn werk en heb maandag mijn eerste training achter de rug. Spierpijn slaat altijd een dag over dus woensdag voelde ik het wel.

In het weekend ben ik ook maar eens na gaan denken over de tekst om mijn pagina. Wat zet je er in en waar leg je de nadruk op. Volgens mij is het een leuk stukje geworden waarbij de laatste tips en bemoedigende woorden van goede vriend Martin van harte welkom waren.

En wat doet Martin, hij plaatst mijn tekst met de link meteen op facebook. Daarmee kwam de sponsorwerving ook meteen op gang: in 1 week heb ik al meer dan €1.300 bij elkaar voor Amref flying doctors!! Inderdaad nog geen €5.000 maar wel een goed begin.
Alle sponsors vanaf deze plek nogmaals dank.

Morgen mijn tweede training en komend weekend materiaaladvies van Jeroen en Lisette.
Nog minimaal €3.670 en vele trainingsuren te gaan maar: Africa, here I come!!

Jambo, Bert
2 februari 2017

Sponsors

Bert, dat is een mooi doel. Succes en een mooie tocht!

Wim van Ee, 20 september 2017
€ 30,00

Ik wens je heel veel succes met deze uitdaging en vergeet vooral ook niet te genieten onderweg!

Lyda Spruit, 19 september 2017

mooi initiatief voor een goed doel. Veel succes en geniet van het avontuur!

Piet Ruijsbroek, 15 september 2017

Ha Bert, grote klasse dat je dit doet. In gedachten fiets ik mee. naast dat het een zware toch wordt, vast en zeker ook een prachtige tocht. Hoe vaak kun je ATB-en in zo'n bijzondere omgeving. Zet m op!

Remco Mulder, 15 september 2017

Mooi initiatief en veel suc6 daar in Afrika!!!

Mirella Davino, 15 september 2017
€ 30,00

4,3,2,1, Go! Top dat je dit doet, Bert, heel veel succes en plezier!

Hans Lawalata, 14 augustus 2017
€ 43,21

beter laat dan nooit !

Hans van den Broek, 8 augustus 2017

Hoi Bert, ook de Dijkies wensen jou veel succes in oktober. Veel plezier.

Hans en Rina van Dijk, 29 juli 2017
€ 10,00

Veel succes Bert. Prachtige uitdaging en een mooi goed doel.

Jeroen Hienekamp, 19 juli 2017
€ 10,00

hee Bert, zet 'm op in oktober!

Gert-Jan van Stein, 14 juli 2017
€ 10,00

Jerry van Dijk, 13 juli 2017
€ 20,00

Paul Nijssen, 12 juli 2017
€ 10,00

Hoi Bert, als collega van a.s.r., sponsor ik je graag! Heel veel succes en plezier!

Monique Klinckhamers, 8 juli 2017
€ 10,00

Jon van Dijk, 6 juli 2017
€ 10,00

Hendrie Barendrecht, 6 juli 2017
€ 10,00

Corina van Dalum, 5 juli 2017
€ 10,00

Heel veel succes

Jolanda Teerink, 4 juli 2017
€ 15,00

Bert, heel veel succes.

Winfried de Jong, 4 juli 2017
€ 15,00

Succes (met de voorbereiding) Bert !

Ton Elders, 4 juli 2017
€ 20,00

Succes Bert!!

Hilde Hengeveld, 3 juli 2017
€ 10,00

Succes

Henk Veldhuizen, 2 juli 2017
€ 20,00

Bert succes!!

Erwin Veldhuizen, 2 juli 2017
€ 20,00

Succes Bert. Willeke en Jan vd Mars

Willeke Van der Mars, 2 juli 2017
€ 25,00

Verjaardagscadeautje Joop en Stien

Joop en Stien Vermeulen, 30 juni 2017
€ 50,00

Goed bezig Bert! Ben erg benieuwd naar je ervaringen!

Petreus Davidse, 25 juni 2017
€ 30,00

Mooi initiatief, succes Bert!

Dirk Jan van der Meij, 23 juni 2017
€ 30,00

Go for it!

Annemieke Koopman, 21 juni 2017

Esther Rozendaal, 21 juni 2017
€ 10,00

Top initiatief, Bert. Heel veel succes!

Angela van den Bosch, 21 juni 2017
€ 10,00

Zet hem op, Bert ! Mooi initiatief.

Yvo Warmerdam, 21 juni 2017
€ 20,00

Heel veel succes Bert!

Irma van Staveren, 6 juni 2017
€ 50,00

Martijn Drost, 31 mei 2017
€ 20,00

Succes!

Linda Dalmeijer, 29 mei 2017
€ 10,00

Heel veel succes Bert!

Jeanet Burger, 29 mei 2017
€ 10,00

Succes Bert!

Wesley van Maurik, 28 mei 2017
€ 10,00

Bert, goed bezig!! Succes!!

Erwin Peters, 24 mei 2017
€ 20,00

Bert, heel veel succes met dit mooie initiatief!

Rob Meijerink, 24 mei 2017
€ 10,00

Succes!

Edwin Tiele, 24 mei 2017
€ 10,00

Mooi doel Bert. Heel veel succes.

Luc Stal, 23 mei 2017
€ 20,00

Kom op Dumoulin, je kan het!

Sandra Dol, 23 mei 2017
€ 10,00

Mooi initiatief Bert, heel veel succes!

Niek Luinge, 23 mei 2017
€ 10,00

Hellen Röell, 23 mei 2017

Be aware: it's lonely at the top!

Martin Verhagen, 23 mei 2017
€ 15,00

Go Bert!

Fiona van t Hullenaar, 23 mei 2017
€ 30,00

Veel succes en plezier met het fietsen!

Ria Bennink, 23 mei 2017
€ 10,00

Veel succes Bert!

Patricia Nijboer, 8 mei 2017
€ 20,00

Veel succes met de voorbereidingen , wat een mooi initiatief !

david colnot, 26 april 2017
€ 60,00

Succes Bert!

Richard Adriaans, 24 april 2017
€ 20,00

Hele mooi uitdaging, voor een mooi doel. Succes.

Bert van Doorn, 8 april 2017
€ 15,00

Bert, klasse dit. Respect voor je doorzettingsvermogen. Heel veel succes en plezier tijdens het trainen en uiteindelijk het avontuur in oktober!

Christian Brussel, 3 april 2017
€ 20,00

Succes Bert !!! 25 cent extra om de bezemwagen te bellen :-)

Pieter Leker, 2 april 2017
€ 20,25

Zet hem op Bert!

Gilbert Mattu, 31 maart 2017

Klasse actie van je Bert!

Ron van den Heuvel, 30 maart 2017
€ 20,00

Succes Bert. trots op jou dat je dit doet

Ziechfried Wouters, 28 maart 2017
€ 30,00

Topper!!!!

Teunis Ras, 27 maart 2017
€ 25,00

Goed bezig en veel Succes !

Frans op de Weegh, 27 maart 2017

Respect gozer!

Erik van den Hazel, 24 maart 2017
€ 110,00

Heel veel succes met deze geweldige actie!

Frans Blezer, 24 maart 2017
€ 30,00

Heel veel succes, Bert.

Michel Wiering, 21 maart 2017
€ 15,00

Die Bert........succes!! Weten ze daar al dat je in oktober die kant op komt?

Gilbert Branderhorst, 21 maart 2017
Anoniem, 17 maart 2017
€ 10,00

Bert, je bent de streep over van de eerste etappe. Succes met de volgende.....

CIndy van der Hoeven, 15 maart 2017
€ 25,00

Je bent een topper Bert, dat je dit doet. Alvast heel veel successen met de voorbereidingen.

Peter Ebbes, 15 maart 2017
€ 25,00

Goed bezig Bert én ga vooral genieten!

Eddy van der Heiden, 14 maart 2017
€ 15,00
Anoniem, 13 maart 2017
€ 10,00

Truus en Arie wensen je veel succes. We hebben alle bewondering voor je !

A.J. Vermeulen, 12 maart 2017
€ 20,00

Hai Bert, wat goed van je! Heel veel succes!

Vivian Baarends, 12 maart 2017
€ 20,00

Succes Bert!

Peter Hollegien, 10 maart 2017
€ 10,00

Omdat ik weet waar je het voor doet. Respect.

Ron Kasbergen, 10 maart 2017
€ 15,00

Wetende van jouw (en mijn) fietskwaliteiten nóg meer respect voor deze uitdaging:-) Succes!

Johan van Soest, 10 maart 2017
€ 15,00

Succes held, je kan het!!!

Jan Klein, 9 maart 2017
€ 15,00

Bert, prachtig initiatief, en ik heb veel bewondering voor de sportieve uitdaging die je aangaat !

René Uitterhoeve, 9 maart 2017
€ 30,00

Veel plezier met de spullen. Ronald en Brigitte Martens van www.tweewielersronaldmartens.nl

Ronald Martens, 7 maart 2017

Hoi Bert, super actie van jou. Veel succes en veel plezier.

Jac Blom, 6 maart 2017
€ 15,00

Hoi Bert, veel succes met deze sportieve uitdaging voor het goede doel

Rob Wolzak, 6 maart 2017
€ 20,00

Veel succes!

Jeannette van Elteren, 6 maart 2017

Veel succes Bert!

Piet van Horssen, 5 maart 2017
€ 30,00

Zet hem op voor het goede doel!

Sonja Kaspers, 5 maart 2017
€ 50,00

Heel veel succes

B Bakker, 5 maart 2017
€ 10,00

Heel veel succes Bert

Wim Siteur, 5 maart 2017
€ 30,00

Top initiatief en een hele leuke en sportieve ervaring! Succes Bert.

Reggy Pelsmaeker, 3 maart 2017
€ 10,00

Veel succes!

Jaelle Burger, 3 maart 2017
€ 10,00

Heel veel succes Bert!!

Charlene Gout, 3 maart 2017
€ 5,00

Succes Bert!

Leen Blonk, 2 maart 2017
€ 30,00

Heel veel succes en plezier. Mooie actie!

Paul Rijns, 2 maart 2017
€ 15,00

Wat een mooi initiatief! Het fiesten, het gaat je zeker lukken!

K.A. Jurg-Louwaars, 2 maart 2017

Hey Bert, Mijn eerste reactie was dat je volgens mij niet eens een echte fiets had. Vervolgens zie ik dat mooie gifgroene ding op de foto staan en toen dacht ik. Daar gaat ie het zeker mee redden. Succes man ik heb er respect voor.

Gerard Melkert, 2 maart 2017
€ 20,00

Hup pappa je kunt het!!! ;-)

Eline van Duin, 2 maart 2017
€ 45,00

Succes, Bert!!! Je kunt het...

Esther Nonhebel, 1 maart 2017
€ 10,00

Succes Bert. Je kan het!!!

Jan van Beek, 28 februari 2017
€ 20,00

Bert doe je best

Lex Faber, 28 februari 2017
€ 15,00

Hi bert, klasse dit!! Echt super leuk en fantastisch initatief

Philippe Wits, 28 februari 2017

een duppie per kilometer; succes en geniet er van.

Jan Souer, 28 februari 2017
€ 40,00

Top initiatief Bert! Succes!

Klaas Compagner, 27 februari 2017

Heel veel plezier en succes daar geniet ervan

Frank van Gorp, 26 februari 2017
€ 60,00

Bert, je kan het!

Wim Ransdorp, 25 februari 2017
€ 50,00

Hoi Bert wie had dat gedacht dat je nog eens iets sportiefs ging doen :). Super goed. Heel veel succes. Esther, Sander, Jasmijn en Amber

Esther van weeghel, 24 februari 2017
€ 45,00

Bert, zet hem op. Respect ouwe sportgigant

Leo van den Akker, 24 februari 2017

Beste Bert, zet 'm op!! Heel veel succes. a.s.r. Foundation

a.s.r. Foundation, 24 februari 2017
€ 350,00

Hi Bert, wat een mooie uitdaging! Alvast heel veel succes! Groet, Berry

Berry Vermeulen, 24 februari 2017
€ 10,00

Heel veel succes Bert !!!

Richard Landzaat, 23 februari 2017
€ 15,00

Bert, top dat je je inzet voor dit goede doel!

Ton Wisman, 23 februari 2017
€ 100,00

Zet hem op Bert!!

Christiaan Kinders, 23 februari 2017
€ 20,00

Bert, veel succes met dit project. grt, Morad Belhaj,

Morad Belhaj, 23 februari 2017
€ 30,00

Veel succes!

Aart Kelderman, 23 februari 2017
€ 30,00

Peter van Overeem, 23 februari 2017
€ 10,00

't Is effe doortrappen, maar dan heb je ook wat :-) Succes !

Rino van Gent, 23 februari 2017
€ 20,00

Bert, veel succes met de voorbereidingen, doorzettingsvermogen bij de tocht en veel resultaat van het geld!

Kees Hofland, 22 februari 2017
€ 30,00

Succes Bert!

Johan Ziengs, 22 februari 2017
€ 15,00

Veel succes Bert!

Casper de Lange, 22 februari 2017
€ 20,00

Hey Bert, wat een geweldig initiatief!

Edwin Haarmans, 21 februari 2017
€ 30,00

Super inititatief Bert. Veel succes!

Sjaak Hoozemans, 21 februari 2017
€ 25,00

Heel veel succes Bert en geniet van het mooie avontuur!

Govert Luijten, 21 februari 2017
€ 30,00

Veel succes met dit mooie project Bert!

Jasmijn S, 21 februari 2017
€ 20,00

Veel succes Bert!

M. de Roo, 21 februari 2017
€ 30,00

Zet 'm op Bert! Super goed dit!

Kine Bakers, 21 februari 2017
€ 20,00

Succes Bert!

S van Dijk, 20 februari 2017
€ 25,00

Ralph Hovestad, 20 februari 2017
€ 20,00

Succes Bert! Leuk initiatief!

RAJ Tondeur, 20 februari 2017
€ 60,00

Succes Bert!

Jordi Witte, 19 februari 2017
€ 30,00

Succes Bert!

Arjan van der Wel, 19 februari 2017
€ 20,00

ilse van den bosch, 19 februari 2017
€ 30,00

Succes. Zet hem op!

M Stouten, 18 februari 2017
€ 20,00

Hoi Bert, Super initiatief! Heel veel succes alvast en ook met trainen uiteraard!

Jeroen Stuivenberg, 18 februari 2017
€ 50,00

Mooi inititief! Heel veel succes!

Martin Sprokholt, 16 februari 2017
€ 30,00

Succes Bert!

Gert van Loo, 16 februari 2017

Heel veel succes met deze uitdaging!

Herman Willekes, 15 februari 2017
€ 30,00

Klasse Bert! Succes en hou vol!

Mark Molenaar, 15 februari 2017
€ 20,00

Succes en geniet van dit avontuur!

Robert-Jan van der Poel, 15 februari 2017
€ 10,00

succes Bert

Pauline Derkman, 15 februari 2017
€ 30,00

Succes Bert. Namens stichting help2change

Frits Van Leeuwen, 15 februari 2017
€ 500,00

Succes en veel plezier bert

Martijn Rietveld, 15 februari 2017
€ 25,00

zet hem op Bert.

Rene Beukeboom, 15 februari 2017
€ 20,00

Danielle Hol, 15 februari 2017

Heel veel succes de komende maanden met trainen. Ik neem geen cupcakes meer mee, zodat ook je andere doel in het zicht komt :-).

Mieke Koevoet, 14 februari 2017
€ 30,00

Heel veel succes Bert!

Mariska Niebourg, 14 februari 2017
€ 20,00

Jaaaaaa Bert go, go, go, go.

Marije Scherpenzeel, 14 februari 2017
€ 30,00

Martin de Klijn, 14 februari 2017
€ 30,00

Kees Tuijnman, 14 februari 2017
€ 60,00
Anoniem, 14 februari 2017
€ 10,00
Anoniem, 13 februari 2017
€ 15,00

Heel veel succes.

Martijn Slot, 13 februari 2017
€ 20,00

Veel succes Bert

Stef Leeuwenburgh, 13 februari 2017
€ 30,00

Hey Bert - fantastisch man. Je gaat het vast fantastisch hebben. Met zo'n doel en zo'n uitdaging. Geniet alvast van de voorpret!

Hans Konings, 13 februari 2017
€ 30,00

heel veel succes

Anjo van Aggelen, 13 februari 2017
€ 30,00

Succes, Bert!

Erwin Uitslag, 11 februari 2017
€ 20,00

Sjef van Baast, 10 februari 2017
€ 15,00

Succes!

Marcella Roest, 10 februari 2017
€ 30,00

Hoi Bert. Je bent een kanjer. Ik ben trots op je! Tante Ton

Antonia Vermeulen, 9 februari 2017
€ 60,00

E Rosman, 9 februari 2017
€ 60,00

Succes Bert!

M van Winterswijk, 9 februari 2017
€ 20,00

CJ Van der Vegte, 9 februari 2017
€ 140,00

Jenneke van Kakerken-Bus, 8 februari 2017
€ 100,00

Veel succes Bert!

R. Couperus, 8 februari 2017
€ 60,00

Succes!

Detlef Kroeze, 8 februari 2017
€ 30,00

Good luck Bert! Kudos for your efforts. Veel Succes :)

Nikhil Arora, 8 februari 2017
€ 25,00

Succes met de voorbereiding!

Victor Schoggers, 8 februari 2017
€ 15,00

Ha Bert, succes met de voorbereiding!

Bert Dijkstra, 7 februari 2017
€ 140,00

Succes!!

Tim de Boer, 7 februari 2017
€ 15,00

Je bent een kanjer, hopelijk bof je met het weer

Arne van Weenen, 7 februari 2017
€ 30,00

Succes Bert, ik hoop dat je boft met het weer.

Roel van der Wal, 7 februari 2017
€ 10,00

Heel veel succes!

Miranda van Stiphout, 7 februari 2017
€ 15,00

Mooi dat je hieraan meedoet. Alvast veel succes met de voorbereiding!

Joop Grootjans, 6 februari 2017
€ 30,00
Anoniem, 6 februari 2017
€ 15,00

Go for it Bert! En ik neem aan dat het sponsorbedrag per rondje is :-)

Jan-Willem van Zeeland, 6 februari 2017
€ 20,00

Heel veel succes!!!

Jens Blaas, 3 februari 2017
€ 15,00

Heel veel succes Bertje!

Huub Wessels, 3 februari 2017
€ 20,00

He Bert, er zal nog de nodige training nodig zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat het je gaat lukken en dat je naast bloed, zweet en tranen ook veel plezier zult hebben. Succes met de voorbereiding :-)

Henk Koelewijn, 2 februari 2017
€ 100,00

Bert, nooit gedacht, maar super dat je deze uitdaging aangaat. En dit alles voor het goede doel!! Ik vernam dat je al aan het trainen bent, van volslank naar minder vol !! SUCCES !! Loek

Loek Haartman, 2 februari 2017
€ 100,00

Top man!

Theo van Voorthuizen, 2 februari 2017
€ 30,00

Klasse actie Bert! I bless the rains down in Africa....it's gonna take some time...

Egon Borghuis, 1 februari 2017
€ 30,00

BAM!! Gewoon er voor gaan. Klasse! Succes met de voorbereidingen.

Juriaan Bleij, 1 februari 2017
€ 40,00
Anoniem, 1 februari 2017
€ 15,00

Succes, je kan het!! Wim

Wim Pijnenburg, 31 januari 2017
€ 20,00

Succes Bert met deze uitdaging!!

Maria van Rossum, 31 januari 2017
€ 30,00

OLBW, wat een verrassend maar mooi plan. Ik hoop dat die masai een frituurpan hebben voor de bitterballen. Suc7!

Jphn Giebels, 31 januari 2017
€ 20,00

Stoer plan. Zou wel een ligfiets nemen.

Raymond Ransdorp, 31 januari 2017
€ 100,00

Sterkte man en geweldige stap. Ik ben benieuwd naar alle trainingsresultaten. En natuurlijk welke fiets jou aan kan!

Roland van Breda, 31 januari 2017
€ 30,00

heel veel succes! Klasse dat je deze uitdaging aangaat.

Joop van Rossum, 31 januari 2017
€ 30,00

Ik vind het echt super dat je dit gaat doen! En wil je graag helpen met trainen hiervoor.

Lisette Kuster, 30 januari 2017
€ 50,00

Goed bezig Bert, succes en ook veel plezier onderweg

Ineke Verweij Rooders, 30 januari 2017
€ 5,00

Dit is zo'n ongelooflijk verhaal. Best die in Afrika 400 km gaat fietsen. Terwijl hij de afstand Zeist-Utrecht altijd met de bus gaat. Bert veel Succes!

Hans Schinkel, 30 januari 2017
€ 15,00

Heel veel succes !!

Jolanda Boere, 30 januari 2017
€ 30,00

Als Martin sponsort kan ik niet achterblijven. Die je best Bert !!

Ton Zumbrink, 30 januari 2017
€ 50,00

Nu al trots op je dat je deze uitdaging aangaat. Heel veel succes met de voorbereidingen, en ik zal je blijven volgen!!

jacqueline wisman, 30 januari 2017
€ 25,00

Je moet maar zo denken, voor je fiets is het zwaarder dan voor jou.

Martin Veldhuizen, 30 januari 2017
€ 50,00

Heel veel succes!

Sharon Van Denderen, 30 januari 2017
€ 10,00

Bert, de eerste stap is gezet, nu de voorbereidingen. Veel succes !!!

Jeannette en Peter Vermeulen, 29 januari 2017
€ 50,00
Bert Wisman, eigen donatie
€ 500,00