Janneke Schuitenmaker

€ 5.528,50 / 5.000,00
Sponsor mij!
?=html_escape($participant->getFullName());?>

Profiel

Als verpleegkundige op een Spoedeisende hulp in Amsterdam ervaar ik dagelijks hoe goed ik mijn werk kan en mag uitvoeren met alle middelen, mogelijkheden en opleidingen die er zijn. Daarom past Amref Flying Doctors bij mij: focus op toegankelijkheid van zorg, opleidingen en de gezondheid van vrouw en kinderen als basis voor de toekomst.

Door deze uitdaging aan te gaan werk ik niet alleen aan mijn eigen gezondheid (herstellen van mijn knieblessure), maar mag ik ook een bijdrage leveren aan Amref Flying Doctors en met eigen ogen zien hoe de mensen zelf de mogelijkheid krijgen hun toekomst op te bouwen met ondersteuning van het geld.

Samen met mijn pa en broer ga ik de Africa Classic fietsen als Team Schuitenmaker

Help jij mij deze uitdaging aan te gaan?


Goed om te weten: Wij betalen onze eigen reis- en verblijfskosten.De sponsoropbrengst is voor Amref Flying Doctors!
  • Deelnemer
  • Aangemeld op 26-11-2016
Deel deze pagina via...

Blog

Benefiet diner

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover: mijn benefietdiner!

Ik heb 32 gasten mogen ontvangen op een fantastische lokatie in Amsterdam. Zoals velen al weten sta ik graag in de keuken en kook ook graag voor grote groepen op mijn verjaardag. Nu wilde ik graag ook iedereen kunnen uitserveren en heb daarom een 6-gangen diner samengesteld. Het was nog een hele uitdaging aangezien we op lokatie 4 elektrische pitten hadden en geen oven, maar dat maakte het vooral leuker en spannender om het te laten slagen! Daarnaast maak ik graag zelf producten, zoals limoncello, koffie hopjes likeur, dukkah en citroenlimonadesiroop. Deze producten heb ik in mijn menu verwerkt en ook te koop aangeboden, wat tevens een groot succes was!

De laatste week bestond vooral uit praktische voorbereidingen en vrijdag kon ik eindelijk de keuken in met mijn moeder om alles voor te bereiden. Op de dag zelf heb ik het uit mogen besteden aan mijn geweldige keukencrew (Mama, Chant, Daan, Diana en Jap)! Op de avond zelf ontfermde mijn vader zich, samen met Jeroen, over de heerlijk wijn die hij geregeld had en ze zorgden ervoor dat het aan niemand iets ontbrak. Als een van de grote successen van de avond gaf Jeroen tussen de gangen door een aantal goochelacts aan tafel. Ondanks dat ik het al vaak heb mogen aanschouwen, blijft hij mij verrassen en velen met mij! Met zoveel hulp kan je je wel voorstellen dat ik geen enkele stress had en vooral kon genieten van deze avond!

Het was ook erg leuk om te zien hoe alle gasten, vooral veel onbekenden van elkaar, druk met elkaar in gesprek raakten. Het gaf zoveel energie om iedereen met elkaar in gesprek te zien en ondertussen genietend van het eten.


Ik wil heel graag mijn gastvrouw, keuken-, bedienings- en goochelcrew bedanken: Lieve Marije, Martin, Joke, Jeroen, Jap, Chant, Diana en Daan heel erg bedankt voor jullie tijd, hulp en enthousiasme! We gaan het hier nog lang over hebben denk ik :D. Daarnaast wil ik Jan en Ans Kuijs bedanken voor het lenen van bijna de gehele inventaris (hulde aan de kelder en de schuur!) en Maarten en Anne de Ruijter voor een groot deel van de stoelen!

Dankzij een aantal bedrijven heb ik fantastische producten gekregen waardoor ik deze enorme opbrengst heb kunnen halen, dus hierbij ook speciale dank aan:
Simon Vonk van Slijterij Vonk (www.slijterijvonk.nl)
The Cow Project hp (www.thecowproject.amsterdam)
Nuts & Delights Hoofddorpplein, Amsterdam (www.nuts-delights.nl)
Sprinklr (www.sprinklr.co)
Lansuplant Hoofddorpplein, Amsterdam

Maar bovenal wil ik al mijn gasten bedanken voor deze onvergetelijke avond. Zonder jullie had het nooit zo'n succes kunnen zijn! Uiteraard was de aanleiding van de avond om zoveel mogelijk geld op te halen voor Amref, maar deze avond heeft zoveel meer gebracht dan dat! Iedereen heel veel dank daarvoor!

Liefs, een voldane en gelukkige Janneke :D


29 mei 2017

'Koningsdag' was een avontuur op zichzelf

Na 2 weken kan ik nog steeds terugdenken op een zeer geslaagde Koningsdag. Aangezien ik er normaal voor zorg dat ik werk of ergens anders ben, had ik mij nu in het feestgedruis gestort op de "Apollolaan" in Amsterdam, DE plek waar je moet wezen om je spullen te verkopen. Samen met Mireille ben ik dit avontuur aangegaan.....

In de weken ervoor ben ik druk bezig geweest om allerlei spullen te verzamelen, die rijkelijk gedoneerd zijn door mijn lieve familie, vrienden en kennissen! De avond ervoor de auto alvast volgeladen (volgestouwd, het past echt wel....). Om 5 uur 's ochtends op hoop van zegen zat ik op mijn fiets met het tafelblad op mijn stuur (heb er nog een blauwe plek van) en Mireille met de auto volledig volgeladen: een topplek gevonden voor het Garden Hotel. Dat hadden we niet gedacht toen we de kamperende mensen de dag ervoor zagen!

Partytent opzetten (relatietest geslaagd!) en begonnen met opbouwen. Ik had blijkbaar een soort paniek in mijn ogen en stond wat lamgeslagen naar alle spullen te kijken en te bedenken waar ik zou moeten beginnen, waarop Mireille het voortouw nam om een mooie opstelling te maken, niet een van mijn talenten blijkt zo. Gelijk tijdens het opbouwen werden al producten verkocht en dat heeft 12 uur aangehouden, mijn ouders kwamen 'even' langs, waarop mijn moeder niet meer is weggegaan, zo leuk! Het meest gesproken zinnetje die dag: "Alles gaat naar het goede doel" en "De gehele opbrengst gaat naar Amref Flying Doctors".

De indrukken samengevat: verbazing over de drukte, verbazing over de mensenstroom, contrast tussen gulheid en nog af willen dingen voor 5 cent, intensief, volledig gesloopt, WAT EEN OPBRENGST: E620,-!!!

Ik ben er nu nog van aan het genieten, al zal ik deze exercitie niet snel nog eens doen!
11 mei 2017

Eerste fietstocht met klik-pedalen

Na mijn eerste 24 km vorige week in het oosten van het land, vandaag een tocht in de buurt gemaakt: 33,5 km. Je bent toch sneller buiten de stad dan ik dacht!

Voor het eerste met klik-pedalen gefietst, wat toch een behoorlijke uitdaging is. Het is niet meer 'even' afremmen, maar er zit een geraffineerde coördinatie en concentratie move bij: de hakjes naar buiten schoppen en zorgen dat ze per ongeluk toch niet weer vastklikken als je nog verder wilt trappen. Daardoor ben ik wel al 2x verkeerd gefietst, aangezien ik meestal al mijn aandacht nodig heb om de weg te vinden.

Verder heb ik 2 geslaagde weken gehad:
-> veel kennis opgedaan op mijn werk, check!
-> Toets gehaald ,check!
-> Fietsen voor mijn training en toch ook plezier hebben! check!
-> Plannen gemaakt aan het maken voor het sponsorwerven! check!
Dan is mijn tijd ook wel aardig gevuld....
15 april 2017

Mijn nieuwe aanwinst!

Na 2 weken van onderzoek gisteren eigenlijk mijn fiets besteld! Een Cube Acid 29-er, 19", met de prachtige kleuren blauw/oranje. De verwachte levertijd is 1-2 weken. Ik kan niet wachten! Zoveel zin om hem uit te proberen. Bedankt voor de tips! Als mountainbike nitwit, toch heel veel opgestoken van alle adviezen, bezichtigingen en try-outs. Nooit gedacht dat ik zou praten in SLX, XT, crancksets. Enige nadeel zou misschien zijn dat hij wat zwaarder is, nou mijn enigszins lege portemonnee compenseert dat makkelijk!

Maar voor ik kan genieten van dit buitenleven, deze week nog even extra de boeken in voor mijn toetsen. Toevallig in mijn blok Neurologie (= ziekten van hersenen, zenuwen, ruggenmerg etc) bezig. Ik kan officieel niet meer 'koppig' zijn en helmloos blijven: Ik kan het 'met de kennis van nu' niet meer maken om bij wat hogere snelheden of fraaie off road paden geen helm op te zetten.

Ik heb al bedacht waar mijn eerste 10 km heen gaan, een van onze grootste supporters: Oma, here I come.
Actie foto volgt uiteraard zo snel mogelijk!

Dank voor al jullie steun, enthousiasme en ideeën!


26 maart 2017

Voortgang

Hoi allen,

Mijn eerste blog!

Sinds ik mij in oktober heb opgegeven ben ik vol goede moed gaan trainen... Niet alleen voor deze challenge, maar ook om weer conditie op te bouwen na mijn gebroken knie. 2 goede doelen dus! Dus vol goede moed ben ik al 8(!) keer naar Spinning klas geweest. Iets te fanatiek bleek wel toen ik 4 weken geleden iets meer pijn en vocht kreeg in mijn knie en deze les niet meer heb kunnen doen, maar ik geef niet op! In een iets rustiger tempo ga ik 2x per week naar de sportschool voor andere 'klassen' en hoop snel weer de Spinning op te kunnen pakken. Dit avontuur helpt mij echt om mijzelf naar die sportschool te slepen, want eerlijk is eerlijk ik ben (nog steeds) geen sportschoolfan. Na zo'n les voel ik niet de kick die velen ervaren na het sporten, maar ben ik toch erg trots op mezelf dat ik gegaan ben.

Daarnaast wordt het ook weer tijd om de sponsoractiviteiten op te pakken. Dit heeft enigszins op een laag pitje gestaan i.v.m. mijn studie tot verpleegkundig specialist op de Spoedeisende hulp en de daaraan gekoppelde toesten en opdrachten. Gelukkig heb ik alle 5 (!) toetsen gehaald en begin ik weer aan een nieuwe periode vol nieuwe kennis en vaardigheden. Heerlijk om op al deze fronten bezig te zijn met mijn eigen ontwikkeling en daarnaast een bijdrage te kunnen leveren aan Amref! Zoals velen mij vragen: waar haal je de tijd vandaan? Geen idee eigenlijk :D

Ik voel mij echt vereerd met alle steun, enthousiasme en sponsorbijdragen die ik al heb gekregen van jullie! Zo leuk hoe iedereen ook mee denkt om sponsoractiviteiten te bedenken. Dank daarvoor!7 februari 2017

Team

Sponsors

zet hem op en heel veel plezier ook1

Aniëlle Castricum, 4 juli 2017
€ 15,00

He Janneke, wat mooi om te lezen dat jullie je hier met elkaar voor in zetten!! Trots op jullie! Groeten Dick Boverhuis en Hanneke Limmen

Hanneke Limmen, 1 juli 2017
€ 20,00

Geweldig dat je dit gaat doen

Sylvia De Groot, 12 juni 2017
€ 20,00

Heel veel success Janneke! A great cause and I hope you will also enjoy the experience!

Lindsay Van Schoor, 3 juni 2017
€ 50,00

Lieve Janneke, hierbij mijn bijdragen!

emil kuijs, 1 juni 2017
€ 30,00

Opbrengst benefietdiner! Het was een geweldige avond met geweldige mensen en een fantastische opbrengst!

Janneke Schuitenmaker, 29 mei 2017
€ 1.230,00

Hoi Janneke,zet'm op,you can do it!Topper ben je.Grxxx Rosie

Rosie van't Ende-Leirissa, 28 mei 2017
€ 20,00

Peter van de Water, 27 mei 2017
€ 30,00

Heel veel succes!!

Ben van de Ven, 19 mei 2017
€ 30,00

Een kleine bijdrage, vanaf Texel

Peter Van der Voort, 18 mei 2017
€ 10,00

Topper! Zet 'm op!

Anneke Platteeuw, 11 mei 2017

Goed bezig Janneke...

Bas Kuiper, 11 mei 2017

Koningsdag @Apollolaan Amsterdam. Fantastische bedrag! Heel veel dank aan een ieder die heeft bijgedragen aan deze dag!

J. Schuitenmaker, 27 april 2017
€ 620,00

Go for it Janneke!!!

Margriet Toben, 21 april 2017
€ 50,00

Go go go Janneke! Zet um op en geniet ervan!

Hilda Miedema, 9 april 2017
€ 15,00

Janneke, zet 'm op!!

Kiki Van den Heuvel, 27 maart 2017
€ 30,00

You rock!

Eva van Zelm, 26 maart 2017
€ 30,00

Hoi Janneke, hier een bescheid bedrag voor jou prachtige uitdaging. Ik wens je veel succes en vooral plezier. Gr. Daniel

Daniel Smidi, 26 maart 2017
€ 15,00

Super actie! Heel veel succes!

Sofie Middelhoff, 25 maart 2017
€ 60,00
Anoniem, 25 maart 2017
€ 50,00

Lieve Jakkie! Toi toi toi, succes en niet teveel stof happen! Liefs van ons! Jochem, Jamila, Ties en Sam

Jochem, Jamila Ties en Sam Wiering (van der Kleij), 19 maart 2017
€ 50,00

Heel veel succes topper!

Ursula Rolf, 17 maart 2017
€ 30,00

Heel gaaf dat je dit gaat doen! Veel succes!

Quint Kolleman, 13 maart 2017
€ 15,00

Zet hem op! Je kan het!

Bas Boterman, 12 maart 2017
€ 15,00

Wat super knap!!! Heel veel succes met de voorbereidingen!

Hilde Van Ruiten, 12 maart 2017
€ 15,00

Wat ontzettend goed dat je dit gaat doen. Veel succes namens ons allen.

Vakgroep SEH OLVG, 11 maart 2017
€ 150,00

Janneke, lieverd! Ben super trots op jou zoals je teruggekomen bent van je blessure. Alle succes gewenst!

Catharina Koopman-van Venetiën, 9 maart 2017
€ 30,00

Lieve Jan! Ik ben supertrots op je dat je dit gaat doen! Heel veel succes, you can do it! X Mireille

Mireille Bakker, 3 maart 2017
€ 25,00

Mooi streven Janneke, veel succes!!

Jouliska de Graaf, 27 februari 2017
€ 15,00

Succes !!

Danelien Perduijn, 7 februari 2017
€ 60,00

Heel veel succes kanjers

Diederike Van der Sluijs, 7 februari 2017
€ 30,00

Heel veel succes! Echt super!

Elise Van Oppenraaij, 7 februari 2017

Hitopper! Bij deze mijn (eerste) bijdrage!

Diana Nuijs, 7 februari 2017
€ 60,00

Heel veel succes met de voorbereiding!

Judith van Oosten, 7 februari 2017

Lieve Jak! Zet hem op!!! Liefs Kell

Kelly de Vries, 7 februari 2017
€ 30,00

Heel veel succes Jakkie! X

Jacqueline Martin, 6 februari 2017
€ 60,00

Janneke, je bent een topper

Jenny Groen, 29 januari 2017
€ 60,00

Ik ben trots op je en geniet ervan!

Saro Bakker, 12 januari 2017
€ 60,00

Succes Janneke!

Elsa Aalbers, 8 januari 2017
€ 25,00

Toffe ervaring zeg. Hup Team Schuitenmaker! Knuffel van Nicole, Sander, Guus & Thom

S. van Lubeck, 2 januari 2017
€ 25,00

Heel veel succes Janneke!

Jeroen de Ruijter, 1 januari 2017

You go girl!

Ilse Oltmann, 29 december 2016

Heel veel succes Janneke!! Vind het enorm stoer van je. Hierbij een kleine bijdrage van mijn kant. Groetjes,Bianca.

Bianca Stegenga, 13 december 2016
€ 25,00

Echt wat voor jou Jakkie. Succes met de voorbereidingen, hierbij al een klein begin. Liefs Kirstin en Tijn ²

kirstin vos, 2 december 2016
€ 25,00