Karin de Jong

€ 5.475,00 / 5.000,00
Sponsor mij!
?=html_escape($participant->getFullName());?>

Profiel

Ik doe mee aan Africa Classic omdat ik op een actieve en sportieve manier graag wil bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid van kwetsbare mensen in Africa. Alles begint bij een goede gezondheid! Tevens het vergroten van zelfbewustzijn en participatie van kwetsbare groepen spreekt mij zeer aan. Dit zal mede zijn door mijn werk van de afgelopen 7 jaar waar ik werkgelegenheid creëerde voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en stuurde op participatie en zelfredzaamheid. Tijdens Africa Classic kan ik met eigen ogen zien waar het sponsorgeld voor AMREF Flying Docters naar toe gaat. Het zal een fysiek en mentale uitdaging gaan worden. Graag wil ik iets betekenen voor een ander, ik ga ervoor ! De komende maanden ga ik intensief trainen in mijn vrije uurtjes en sponsoren werven. Help jij mij mee!!!
  • Deelnemer
  • Aangemeld op 14-12-2016
Deel deze pagina via...

Blog

Trainen, trainen..... en nog een keer trainen!!

Om 400 km te kunnen fietsen moet er weldegelijk getraind worden. Voor de één is het iets simpeler dan voor de ander. De één is al een fietser en de ander niet. Ik val onder de categorie sportief, maar geen fietser. Ik heb al jaren een Bianchi wielren fiets en een vet coole mat zwarte dragcat mountainbike. Maar moet bekennen, dat deze ook alweer jaren als een soort stilleven hingen in de garage. Eigenlijk de laatste jaren een passie gekregen voor hardlopen en vanuit die spirit deelgenomen met TAS atletiek verenging aan diverse running events.

Maar nu dus Tanzania, 400 km fietsen door het rode mulle Tanzaniaanse zand en wel in 6 dagen. Dus fietsen van de haken in de garage, opgepoetst en aan de slag. Maar oeps, daar moet ook het lijf sterker voor worden gemaakt.

Vele lieve mensen rond mij weten dat ik ook in mijn levensloop een aantal gevaarlijke stunts heb overleefd. Van een frontale aanrijding op de snelweg rond mijn 20e levensjaar en rond mijn 30e levensjaar op de snelweg de onderkant van een vrachtwagen heb bekeken aangevuld met daarnaast nog wat kleine akkefietjes met de Harley. Allemaal niet vrijwillig en ook gelukkig niet mijn schuld, maar ik kan vertellen dat je lijf er niet goed uit komt te zien. Inmiddels mis ik dan ook wat wervels en aan de andere kant ook weer aangevuld met extra metaal om de boel aan elkaar te houden.

Maar Still alive and kicking en dat is het voornaamst. Top opgeknapt door ziekenhuizen in binnen- en buitenland en veel basishandelingen weer geleerd in Heliomare. Maar het blijft wel een lijf met beperking! Om zo lang op een fiets te kunnen zitten, dan maar vooral heel veel naar de sportschool om de spieren sterker te maken. Want ik kan vertellen met iets minder nekwervels is een paar uur in een houding zitten met je hoofd erg naar achter, geen aanrader. Laat staan dat dit dan ongeveer 7 uur gaat duren en dan ook nog allerlei hobbelige obstakels en gedreun. Nope dus aan de slag …

Twee keer per week voor het werk uit van 7 tot 8 een uurtje met een personal trainer buffelen om wat spieren te creëren. En dat is afzien… Stoppen of even zeggen dat je het gehad hebt, of even smokkelen (van 1,3,4,5,.. 15) is geen optie. Bikkel hard die PT Arjan Tiebie van Tiebie Active om resultaat te krijgen. Maar resultaat is er, vetmassa afgenomen en spiermassa toegenomen. Daarnaast ook nog 8 kilo opgelost. En hééé ik ben een echte vrouw, en vrouwen vinden afvallen altijd leuk. Tegenwoordig moet er wel meer gegeten worden nu ik de weekenden uren op mijn fiets rondhang. Ik red het niet meer met mijn ene bakje kwark. Best jammer, want nu moet er brood gegeten worden en dan ook nog brood met appelstroop. Brood staat niet in mijn woordenboek en appelstroop heeft nooit bestaan voor mij. Maar alles voor Afrika Hé. En eerlijk is eerlijk als ik het niet doe (soms toch best eigenwijs) kom ik mijzelf tegen, dan is het zwaar afzien 100 km fietsen zonder enige energie in je en hele slappe beentjes.

Mountainbiken zonder enige kennis van de techniek, heeft al heel wat open knietjes bezorgt. Ik kan nogal eigenwijs zijn en leer graag zelf in de praktijk. Maar dit keer leek het mij toch handig een MTB clinic te gaan volgen. Dus daarom 1 en soms 2 maal per week met Broer van de Tuin van Sport.nu uit Westland het Dijkgatbos en het Robbenoordbos onveilig gemaakt. Broer is de meester, echt een professional die met veel geduld (en dat moet hij echt wel hebben met deze beginneling) zelfs mij techniek heeft kunnen aanleren. Ik werd er heel blij van en heb veel geleerd.

Nu alleen nog even wat beter leren schakelen zoals in de auto. Ik ben een nogal luie sporter . Met hardlopen ren ik graag mee met iemand die de route al heeft bedacht, ik ren kletsend voort gezellig mee, zij denken maar.

En ook zo bij het fietsen vind ik het fijn als ik aanwijzingen krijg wanneer ik op welk blad moet overzetten en hoe. Dat is nog wel een dingetje, vooral als je een helling op crosst en dan tot conclusie komt dat je blad verkeerd staat. Dan moet je als de sodemieter heel snel je vastzittende voetjes losdraaien van het kliksysteem anders zit er weer een open knietje aan te komen.

Ik heb nog nooit zoveel korsten op mijn knieën gehad sinds mijn kinderjaren. En toen had ik er zelfs minder. En het is ruk, want het duurt lang, ziet er met een jurkje, rokje echt niet fraai uit en het jeukt als het eindelijk goed dicht is. Een muggenbult is er niets bij. Maar auto rijden en motorrijden heb ik allemaal onder de knie, dan zal dit ook moeten slagen. Dus die open knieën is binnenkort passé.

Naast alle inzet van Arjan (PT) en Broer (MTB) doe ik uiteraard ook zelf nog wat. Ik volg een aantal lessen bij Body Action, mijn sportschool in Schagen. Ik doe Pilatus om de boel op te rekken en sterker te maken en aan CXWorks om een mooie vorm te creëren (BBB) en vooral strak te worden, zover dat natuurlijk kan op mijn leeftijd. Maar ook aan spinning, Elke vrijdag samen met een leuke fanatieke groep, laten wij ons afmatten door Elroy van Body Action. Jep... Elroy zorgt wel dat je leeg raakt, dat doet hij met veel plezier. Het straalt van hem af. Met een vette grijns op zijn gezicht en met flink veel humor loost hij ons door spinning les heen op naar het weekend. Ik houd er van. Je hebt na afloop echt even de tijd nodig om je fiets van al je zweet te ontdoen.

Ook spinning telt mee als voorbereiding op Tanzania. Al weet ik natuurlijk dat spinning niet haalt bij het feit wat ik straks in Tanzania moet presteren. Maar alle trainingen zijn meegenomen in het verbeteren van mijn conditie zodat ik straks ook ervan kan genieten en niet ergens net voor de veegwagen al foeterend alles vanuit mijn tenen moet halen. Eén ding is wel, er zal in oktober in Tanzania nergens een lekker asfalt weggetje zijn om te fietsen. Nope het word zand, gravel, heuvels……maar kom maar op. Tegen die tijd ben ik er klaar voor , ik ben ervan overtuigd. Ik train, train.....en ik train....allemaal voor het Goede Doel.

Dit weekend staat Wierings Mooiste op het programma. Dan ga ik proberen aan te haken bij de mannen op wielren fietsen, die zijn altijd in hun voordeel want dat fietst lichter. Maar ik –diehard- blijf trainen op mijn mtb dus nu ook. Het zal aanpoten worden met gemiddelde snelheid 25-28. En dat dan 100 kilometertjes lang.........Kom maar op!!!
3 juni 2017

Total Body WorkOut voor Afrika

Misschien is het m'n geïnteresseerde volgers opgevallen dat mijn blogjes vergeleken met mijn trainingen best achterblijven. Eerlijk is eerlijk, ik moet bekennen dat ik het best druk heb met werken, gezin, trainen en sponsoren werven. Dus t bloggen schiet erbij in. Niet dat ik geheel passief ben want mijn insta volgers kunnen mijn activiteiten wel volgen. Een vlogje is nl sneller gepiept dan een blogje. En vloggen doet ze
1 juni 2017

Een Ferrari onder de fietszadels.....

Nooit heb ik twijfels gehad over mijn ras. Sterker nog, ik kan wel zeggen super blij te zijn om tot het vrouwelijke ras te behoRen. Maar om nu de hele dag aan je sekse herinnerd te worden, dat hoeft voor mij niet zo. De afgelopen tijd was t toch ware realiteit dat ik met niets anders bezig kon zijn, tijdens het fietsen, dan m'n onderste primaire gedeelte. Daarom vorig weekend voor het trainen uit, eens heel lief voor mijzelf geweest en een vrouw vriendelijk zadeltje aangeschaft. Nu de kilometers steeds meer en meer worden, is het belang van een sqlab (de Ferraris onder de zadels) een serious must wordt!! Het is een 16 geworden, zo breed mogelijk heb ik gedacht, hoe breder hoe comfortabeler lijkt mij. Holymoly wat kan een verkeerd zadel namelijk aanwezig zijn. Onderweg word je steeds meer bewust onbewust op de feiten gedrukt dat je vrouw bent. En geen enkele pot vaseline of zeem in je fietsbroek, lijkt te helpen. En erger nog, je hebt geen tijd om te herstellen want de fietssessies worden per week steeds meer en langer. Straks zit Kee nog meer op haar fiets dan de uren op haar werk. Dan moet de boel daaronder ook goed voelen. Immers kee wilt echt wel gewoon ook genieten van het fietsavontuur, het wild life in Tanzania en de pré-pret. Het mag wat kosten maar dan heb je ook wat. En deze sessie met zadel nummmero drie, de 16 onder de lounge banken (lees: luxe zadels) is goed bevallen. De 70 km werd met gemak weggetrapt zonder enige naweeën van een rauwvoelende punani.
17 april 2017

Gedwongen vrij weekend!

Goooooeedemorgen Sunday!

Yes....het is gelukt een KARIN GOES AFRICA pagina aangemaakt. Best knap zeg ik zelf. Hoe ouder men wordt hoe digibeter zal ik maar zeggen.

Maar naast alle onzin wat ik leuk vind om bijna dagelijks te posten op mijn eigen FB account moet mijn belangrijke doel fietsen voor duurzame gezondheidszorg in Afrika daardoor niet ondersneeuwen. Vandaar een eigen pagina om alle trainingen, pré-pret, bijeenkomsten met andere deelnemers, mijn sponsorwerving en uiteindelijk mijn avonturen en van mijn maatje in het Tanzaniaanse zand weer te geven voor diegene die het misschien leuk vinden om het te volgen, of niet ...dan is het alleen een kwestie van un-liken , c'est simple.

Het is nu zondagochtend en de wind gaat tekeer, soort van herfst dimensie terwijl we tegen de lente aan zitten. Ik had dus al klaar moeten staan om kilometers te maken. Of beter gezegd weer aan de slag te gaan met het goede zitvlees te creëeren voor mijn uitdaging 400 km rode Tanzaniaanse zand te kunnen dealen in 6 dagen in Oktober. Maar het gaat dit weekend even anders, helaas gisteren ook al. Eigenlijk is het sinds maanden van actie dat er nu even helemaal geen sportactiviteiten in zitten dit weekend. Een weekend rust! Wauw ondenkbaar. Het is eigenlijk ook een beetje gedwongen rust.

Ten eerste kon er gisteren even niet gesport worden omdat onze kleinste crewmember meer dood dan levend in haar bench lag. Onze kleine -maar vooral gevaarlijke- chihuahua is nu even niet zo gevaarlijk meer. Een heftige darminfectie (denkt de dierenarts) zorgt dat ze bijna doodbloed. Maar chihuahua Kees zal Kees niet zijn om toch evengoed niet te willen toelaten dat wij er een antibiotica pilletje in willen gooien om haar beter te maken. Want potjandorie ondanks haar lijden en verzwakt worden, kostte t toch nog mijn vingers. Gevolg, gisteren druk in de weer met Kees en dierenarts. Daar is ze nu, aan het infuus. Afwachten of ze opknapt.

Ten tweede , misschien wel de belangrijkste reden van gedwongen weekend van niets doen, is het stukje extra Kee wat ik op mijn kuit erbij heb gekregen. Een vette ei op mijn kuitspier die alles behalve fijn aanvoelt geeft aan dat ik even wat liever moet zijn voor het lijf. Dus vandaag niet ploeteren tegen de wind in, geen zitvlees creëren, geen taaie flamoes, geen kilometers maken.
Dus een relaxe opstart ook best weleens fijn. Vanmiddag richting Bunnik, wij ontmoeten daar Africa Classic deelnemers die het ook belangrijk vinden geld te werven en de uitdaging aan willen gaan voor een betere gezondheidszorg in Africa. Ik ben benieuwd.

Leuk weer, nieuwe mensen ontmoeten, ideetjes uitwisselen over sponsorwerving. Kom maar op! Gezellig!

En sporten, trainen whatever....dat staat morgen weer op de agenda na het werk. Het is even zoals het is, een weekendje vrij af . Even wennen, maar een klein detail we gaan weer eens quality timen, familie ontbijtje zoals we altijd deden voordat mamma Kee elke zondagochtend de hele ochtend kilometers ging maken. Overigens ook een dingetje of noem het een uitdaging, mijn ontbijt van havermout, kwark en een kiwi versus crew ontbijt spek, eieren etc. zit overduidelijk verschil in ...sterk zijn Kee
19 maart 2017

Belofte maakt schuld.....

En dan is het zondag. Eigenlijk moet er vandaag getraind worden, MTB kilometers maken, oftewel zitvlees creëren. Maar mijn partner in crime is griepig (altijd weer die mannen hé ). Maar of ik dat vandaag nu echt vervelend vind? Nou eerlijk is eerlijk, eigenlijk gewoon NIET. Kee heeft geen bal zin. En dat mag toch ook weleens een keer. Als ik naar buiten kijk, dan staat er harde wind. Dus even een keer niet liggend op mijn MTB, even geen verzuurde bovenbeentjes, geen gevoelloze flamoes……ook een keer niet erg. Natuurlijk voelt dat bij Kee vooral NIET bevredigend waardoor het direct al gaat knagen en door mijn hoofd mijmert , toch niet even sportschool ? Pumpen, CXworks, Burn. Of gewoon wandelen? Het werd het laatste. Nikies aan en gaan met die banaan. De lanen in de paden op….de polder in.
Kee gaat als zij niet in de sportschool hangt, best regelmatig wandelen. Het is zon heerlijke activiteit waar je in rust van de natuur kunt genieten (immers alles gaat niet in een weergaloos tempo aan je voorbij) en waar je tegelijkertijd je hoofd kunt leegmaken. En waar bij Kee altijd weer diverse creatieve ideeën ontstaan. En op deze zondag kwam tijdens het wandelen het bloggen weer opborrelen. Bloggen? DAMN….iets waar Kee veel happinez uithaalt maar de laatste tijd niet echt aan toekomt en nog erger, wel beloofd heeft.
Immers als je dan tegen je sponsors zegt te gaan bloggen, zo van ‘volg mijn trainingen, mijn pre-activiteiten etc’, dan moet je natuurlijk ook gaan bloggen. That’s the truth and nothing but the truth. Maar eerlijk is eerlijk het valt toch wel een beetje zwaar. Niet het bloggen ansich maar de tijd die ik over houd om überhaupt te kunnen bloggen.
Een nieuwe job, mijn Von Trapp familiy, het trainen voor Tanzania en dan nog de sponsorwerving. Mijn nieuwe job, die ik begin dit jaar ben gestart vraagt wat meer energie en tijd. Mijn vorige job deed ik zo gezegd met twee vingers in mijn neus, maar ik moet niet zeuren immers ik zocht een uitdaging en die heb ik nu. Maar het vraagt wel wat. Daarnaast sport ik regelmatig voor of na mijn werk om mijn conditie op peil te houden. Daar gaat best wat spaarzame vrije uurtjes inzitten. Dan heb ik het nog niet eens over het echt werk MTB-en. Tot nu toe houd ik mij alleen nog maar bezig met zitvlees creëren. Oftewel zorgen dat mijn achterste en onderste een aantal dagen achter elkaar op dat minuscule kleine harde dames zadeltje kan gedijen. Soort van eelt kweken. Maar dan rijdt Kee alleen nog maar over asfalt. Wel in weer en wind dat maakt mij niet uit, maar het echte werk, tracks rijden, gravel, zand whatever etc etc dat is nog niet eens aan de orde.
Naast een fulltime job en 5-6 dagen in de week sporten heb ik ook nog een soort van Von trapp familie. Wij zijn met zijn zessen op rij. Super gezellig, maar druk. Inmiddels ook al aanhang, waardoor de teller op 7 staat. Mijn schone zoon huist hier veel, hij vindt het wel gezellig. Uiteraard heel begrijpelijk, een hele leuke dochter heeft natuurlijk een hele leuke (schoon)moeder. Zonder gekheid, we hebben de ruimte, leven en laten leven is het motto, we helpen elkaar, doen leuke dingen samen, maken lol, steken tijd in elkaar dan houden we het lang vol. Maar god mensen wat een wasgoed, en wat een vrachten aan eten gaat er door (het blijft ook allemaal maar in de groei). Dan hebben wij het nog niet over de ‘rommel’ die ze achter zich laten. Er is altijd leven en actie bij Von trapp familie. En Hé wat zeur ik nu toch, wij zijn allemaal gezond. Oke mijn lijf zit iets wat metalig in elkaar door wat carbloopers maar het is niet noemenswaardig ernstig te noemen. Daarbij heb ik met regelmaat een goede check up in het ziekenhuis. Oke het kost wel wat, maar onze gezondheidszorg is gewoon verdomde goed. Je krijg waar voor je geld. Dat is in Afrika allemaal niet zo vanzelfsprekend. Dat maakt het mooi dat ik mag meewerken aan een duurzame gezondheidszorg in Afrika. Dat maakt mijn trainen, het harde weken gewoon helemaal goed. Dat doe ik graag. Het werven van sponsors is ook nog wel een dingetje. Je merkt dat als je gaat rijden voor bijvoorbeeld Kika, Alpe d’Huzes, Mont Ventoux etc . dat je meer animo krijgt. Misschien ook wel logisch, het ligt wat dichter bij de mensen. Er is altijd wel iemand in je familie die deze vreselijke K ziekte heeft of heeft gehad. Afrika is ver van je bed show. En nu met de wereldbrede vluchtelingenproblematiek en de opkomst van steeds meer rechts extreme politici maakt mijn missie voor Afrika wel moeizamer. Er is zoveel negativiteit in de wereld waar ik niet aan mee wil doen en ook zeker niet aan ga meedoen. Ik zie het nog steeds positief in. Het is nog geen oktober en ik heb voor hetere vuren gestaan. Ik ga mede zorgdragen dat AMREFaan die mooie projecten zoals HIV/AIDS-Project, Waterproject, scholen een AMREF ziekenhuis enz kan voortzetten. Waar een wil is is een weg!

5 maart 2017

Kilometers maken....

Zo is het dan als je in januari gaat trainen. Koud, koud , koud..........
Dik ingepakt gaan wij er toch voor. Om wel na 1,5 uur het gevoel te hebben dat je tenen eraf knakken. Smorgens een uurtje pilatus om de spieren op te rekken en te strekken om smiddag op de MTB wat kilometers te maken. Activiteiten alom naast het werk. Het binnen sporten is nu toch nog echt mijn ding...........................................................Vooralsnog lukt het in het weekend, beide dagen op de fiets te zitten. hier gaat het alleen nog maar om het creeeren van zitvlees, niet meer niet minder. Moeilijke zware heuvelachtig parcourtjes laat ik nog even voor wat het is........ Eerst 1 worden met mijn fiets. Holymoly dat ik ooit nog eens zou zeggen, en zou geloven dat ik 1 moet worden met mijn fiets. Maar het is zo.......als het nu al niet lekker gaat, dan zal Tanzania niet beter worden. Zwaarder parcours, meer heuvels, klimmetjes, andere ondergrond, andere hetere temperaturen. Dus voorlopig nog even 1 worden met mijn bike!
28 januari 2017

Eerste buiten training Zondag 8 januari 2017

MTB -oftewel haar awesome matzwarte dragcat- ready, Kee ready alleen één klein detail, haar outfit, overschoenen, helm??? In godesnaam waar is dat gebleven na de verhuizing. Door afgelopen jaar mij alleen te richten op hardlopen en andere binnen sporten zal haar fietskleding ergens in doos 10 op zolder staan of nog erger in de gehuurde container. Door wat inventieve creatieve kastmomentjes in een outfit gehesen. En nu dan super snel op de fiets want …….WARM!!!
De temperaturen liggen vandaag zeer laag, na code geel en oranje de afgelopen dagen hebben wij nu nog motregen en veel blubber. Binnen 1 kilometer zit dan ook mijn toges inclusief rug tot aan mijn haargrens onder de prut. Maar dat kan de pret niet drukken want de lucht is heerlijk, de longetjes staan lekker open, de beentjes gaan goed, heerlijk rustig op de weg. Waarschijnlijk omdat niemand het druilerige donkere depri weer wil trotseren of omdat het gewoon zondagochtend is en dan komt een groot deel van Nederland pas uren later op gang.
Vandaag een rustig begin. Een zogeheten opstart MTB. Spinning, Bodypumpen, CXWorks, Pilatus staat door de week voldoende op het programma maar buiten fietsen is dan toch hele andere stuff.
Maar Kee heeft 1e buiten training volbracht……vol prut en natte koude teentjes thuis gearriveerd. Maar wel met heel veel energie om toch eind van de dag toch een inkakmomentje te krijgen. Kee is niets gewend! Maar hé….we hebben nog 8-9 maanden te gaan……

8 januari 2017

Inschrijving Africa Classic is een FEIT.....

Ik ben gek op bloggen dus why not, mijn boek zal even moeten wachten. Er zijn nu prio’s en ook nog voor het goede doel, AMREF Flying doctors. Ik ga mooie verslagen maken van alle trainingsmomenten in die spaarzame vrije uurtjes, de pre-lol maar natuurlijk ook afzien, vloeken en schelden om tot resultaat te komen zodat ik uiteindelijk ongeveer feilloos de Africa classic zal doorstaan. Eén van een fysieke en mentale uitdaging an sich. En dat mentale is een dingetje…..maar opgeven staat niet in mijn woordenboek. Als ik ergens aan begin dan maak ik het af. Ik ben geen ‘lulletje’… Maar zoals een ieder uit mijn innercircle van op de hoogte is, heb ik de laatste 20 jaar al heel wat fysieke uitdagingen moeten aangaan op het gebied van mijn gezondheid. Maar hé ik mag niet zeuren want ik ben er nog steeds en onkruid vergaat immers niet. Maar mijn hoofd wil wel altijd meer dan mijn lijf zegt te kunnen, dat kan nog eens gaan leiden tot een mentaal dingetje. En dan leiden met lange IJ….LIJDEN! Maar dan heb ik het alleen maar over een krakende oude wagen, en zoals iedereen weet, worden die heel oud. Want hoe goed hebben wij het hier. Iedereen zou van een goede gezondheid moeten kunnen genieten of in ieder geval gefaciliteerd worden om gezond te kunnen blijven. Daar moeten nog heel veel slagen gemaakt worden in Africa. Ook zorgdragen voor zelfredzaamheid en participatie van kwetsbare groepen. Het is helemaal mijn ding.
Maar enfin toen ik mij vandaag officieel inschreef voor de Africa Classics 2017 , kreeg ik mijn eigen profiel site van Africa Classics en zag ik dat er ook een mogelijkheid is om te bloggen. KIJK!! Je moet doen waar je goed in bent. Of in ieder geval doen waar je hart ligt.
Het is in ieder geval een feit, de inschrijving is concreet. Officieel sta ik aan de start op 7 oktober in Tanzania voor AMREF Flying docters om een waanzinnige uitdaging aan te gaan en ook nog voor het goede doel.
Nog wel een klein detail, ik moet sponsorgeld ophalen van 5000 euries. Als ik het snel zeg, is het niets. Maar hé het gaat ook om een goed doel!! En hé ik heb nog even de tijd. En zo heb ik nu eenmaal mijn bucketlist!! En dat kost wat. Het is nu of nooit, immers ik loop tegen de beroemde Sarah aan en mijn lijf laat dit ook steeds meer merken. Daarbij ga ik los op uitdagingen, gek van (niet overdreven) spanning en vooral gek op sport. Dit in combinatie met mijzelf nuttig te kunnen maken voor onze samenleving, iets goeds willen doen, dan moet er ook niet gezeurd worden. Dan ga je er gewoon voor. En geloof mij of niet, ik had na 5 minuten ingeschreven te staan al mijn eerst sponsorgeld binnen. Holaydijee dat maakt de motivatie tot het hoogtepunt. Inmiddels sponsor 2 ook al om de hoek komen kijken, daar wordt een mens blij van.
Van het weekend een plan uitwerken voor werving sponsoren. In ieder geval een website bouwen, veelvuldig social media opzoeken, bij familie en vrienden lobbyen, mijn zakelijke netwerk aanspreken etc etc. Kijk het borrelt al van enige inspiratie. Van praat komt praat daar moet ik mijn voordeel uithalen. Zeg het voort zeg het voort…..sponsoren gezocht!!! En oja, mijn reis is betaald, nope..... daar gaat het sponsorgeld natuurlijk niet heen!!!!

(Blog 1 dd 14-12-2016 )
14 december 2016

Team

Sponsors

Karin, wat ben je een topper! Fantastisch hoe gepassioneerd jij je inzet voor jouw doel. Zet m op en GENIET!!!

Angelina Carol, 7 oktober 2017
€ 15,00

Heel veel succes !! Zet m op!!

Bas de Koning, 6 oktober 2017
€ 15,00

Bij deze nog een sponsorbijdrage van Bart Veenstra. Namens Bart heel veel succes en plezier gewenst! Zet hem op!!

Sylvia Naastepad, 5 oktober 2017
€ 25,00

maarten ottevanger, 5 oktober 2017

Hey Ka, wat een ongelofelijke kanjer/bikkel/harde werker ben jij! Ik wens je onwijs veel succes en plezier bij het behalen van deze mijlpaal!

Max Woldhuis, 4 oktober 2017
€ 60,00

Heel veel succes. En zet hem op.

Laura Van der Veldt, 2 oktober 2017
€ 20,00

succes

werner wagner, 1 oktober 2017
€ 60,00

Karin, een dikke succes!!

Denzo does it all bv, 1 oktober 2017
€ 100,00

Veel succes

Gerard Visser, 19 september 2017
€ 20,00

Diep respect dat je deze tocht aangaat. Zet hem op!! Liefs Suzanne

Suzanne van Langen, 18 september 2017
€ 30,00

Ha Kaatje, heel veel succes! Klaartje

klaar van der valk, 11 september 2017
€ 30,00

SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angelique Blokdijk, 29 juli 2017
€ 30,00
Anoniem, 29 juli 2017
€ 120,00
Anoniem, 29 juli 2017
€ 50,00

Heel veel succes, het wordt een fantastische ervaring

Marion Hofland, 29 juli 2017
€ 50,00

Goed bezig lieve Karin, je bent er bijna. Heel veel succes in Afrika!!

Barbara Visscher, 29 juli 2017
€ 30,00

Lieve Ka, wat top dat je dit gaat doen! Heel veel succes! Liefs Simone

Simone Ebbe, 29 juli 2017

A No Niem, 29 juli 2017
€ 30,00

Succes en doe je best

Leo/Chandra Vrouwe, 27 juli 2017
€ 60,00

Succes zet m op

Verre Onbekende Vriend, 27 juli 2017
€ 150,00

Zet m op!!!!!! Heel veel succes en vergeet niet te genieten!

Ingrid de Jong, 26 juli 2017
€ 30,00

Lieve Karin, ik zie hoe hard je werkt en jezelf de rambam fietst. Ik wil je graag sponsoren om je doel te halen. Als je weer in mijn stoel ligt hoor ik graag je verhalen. Je bent een topper!!

Beauty by Karin, 26 juli 2017
€ 100,00

She believed, she could, so she did!

Lorena Repaja, 25 juli 2017
€ 50,00

Veel succes Karin in oktober ...ook van Ome Hans

Ada De Jong, 25 juli 2017
€ 50,00

Nog maar een donatie. Afgelopen week heb ik zelf weer ervaren dat je zonder keihard trainen, in de hitte maar moeilijk een berg opkomt. En jij traint zo hard voor dit prachtige doel, dat moet beloond worden. Nog 750 euro te gaan.

Wim van der Hoek, 24 juli 2017
€ 37,50
Anoniem, 24 juli 2017
€ 50,00

Heel veel succes, super goed doel !!!!

Gerda Tilstra, 24 juli 2017
€ 30,00

Ik vind dit zo geweldig van je Karin. Zet hem op !!

Gewoon! by B., 22 juli 2017
€ 50,00

Heel veel succes Karin!! Het gaat je zeker lukken!

Mirelle Blom, 20 juli 2017
€ 30,00

Succes van een 'onbekende' verre vriend

Verre Vriend, 20 juli 2017
€ 100,00

Succes!

Angela Feenstra, 19 juli 2017
€ 20,00

Succes Karin! Zet m op! Ik vind het nu al super knap dat je dit doet!

Esther Wouda, 19 juli 2017
€ 30,00

Respect voor je harde werken en inzet! You go girl

Kim Leegwater, 7 juli 2017
€ 30,00
Anoniem, 2 juli 2017
€ 50,00

Hoi Karin, heel veel succes met (de voorbereiding van) deze zware fietstocht! Peter & Martha

Peter Schouten, 1 juli 2017
€ 30,00

Jij gaat dit gewoon fixen!

Maaike Ligthart, 26 juni 2017
€ 30,00

Go for it Karin

John Dekker, 26 juni 2017
€ 50,00

Heel veel succes Karin

Joke Koomen, 26 juni 2017
€ 30,00

Knap hoor Karin!

Marielle Van den Berg, 24 juni 2017

heel veel suc6!

aldo botic, 23 juni 2017
€ 20,00

Succes Karin!

Marian Boomgaard, 23 juni 2017
€ 10,00

Goed hoor, Karin!

Nicky Toonen, 17 juni 2017
€ 30,00

Je bent een PowerVrouw!!!!

MOnique Kramer, 17 juni 2017
€ 15,00

Heel veel succes lieve Karin! Liefs Kirsten

Kirsten van Bakel, 9 juni 2017
€ 20,00

Zet hem op Karin, you rock!!!

Sharon Hofland, 9 juni 2017
€ 15,00

Als je iets viert , wil je ook iets geven. Namens de verjaardag van onze dochter Cynthia / leerling van Garage ARSL. een donatie voor jouw Doel succes Karin

Garage ARSL, 7 juni 2017

Kon helaas niet mee doen bij Body Action maar hier toch een bijdrage

Rien Ganseman, 1 juni 2017
€ 15,00

een zeer goed en (helaas) noodzakelijk doel en veel succes toegewenst.Gewoon Super !

Ria van Stralen-Z., 1 juni 2017
€ 10,00

Trudy de Bruijn, 31 mei 2017
€ 10,00

Hoi Karin, supergaaf dat je dit doet. Stoer van je. Zet 'm op!

ManFriday Business Development, 30 mei 2017
€ 200,00

Sorry Pons! Mijn sponsorbijdrage gaat naar Karin. Gewoonweg omdat zij op dit moment "financieel achterstaat". Hopelijk halen jullie beiden het streefbedrag en kunnen dan ook saampies naar Tanzania!

T.P.P. Slijkerman, 30 mei 2017
€ 100,00

Minke Nijziel, 29 mei 2017
€ 20,00

Thanks for the awesome workout! xx

Sonny Muller, 28 mei 2017
€ 10,00

Bedankt voor een leuke bootkamp, het was om duizelig van te worden

Marnix Vermeer, 27 mei 2017
€ 20,00

Rick P, 27 mei 2017
€ 20,00

Rick P, 27 mei 2017
€ 20,00

Lieve bonusmoeder, ik hoop dat jij en pap allebei die 5000 euro halen en dat jullie samen dit avontuur aan kunnen gaan. Ben super trots op jullie allebei, liefs je bonusdochter

Maud Vermeer, 27 mei 2017

Succes in Afrika

Facco Van den Bergh, 27 mei 2017
€ 15,00

Total Body WorkOut deelnemers

Kee de Jong, 27 mei 2017
€ 95,00

Een donatie voor jou mam. Succes met de rest van de inzameling. Hou van je

Beau Van den Bergh, 27 mei 2017
€ 20,00

At van der Horst, 26 mei 2017
€ 30,00

Heel veel succes Karin!

A.M. van der Spree-Veul, 26 mei 2017
€ 20,00

Nel Geerligs, 26 mei 2017
€ 25,00

Heel veel succes Karin!

Jolanda van Ham, 25 mei 2017
€ 10,00

Top Karin, ga ervoor!

Pedicurepraktijk Liesbeth Golsteijn, 25 mei 2017
€ 35,00

Heel veel succes lieve Karin!

Alette De Haas, 24 mei 2017
€ 20,00

You go girl!! X

Sylvia Naastepad, 24 mei 2017
€ 50,00

Ian Slats, 24 mei 2017
€ 30,00

Hoi Karin, ik weet niet of ik je met mijn gefiets voor TourduALS heb geïnspireerd, maar ik vind dat jij met jouw gefiets ook een prachtige actie onder de aandacht brengt. Heel veel succes en geniet er ook van.

Wim van der Hoek, 22 mei 2017
€ 30,00

Wij geloven in je Karin, met jouw operatie historie is het extra knap! Succes en sterkte Wiebe en Inez

W Postema, 22 mei 2017
€ 250,00

Trots op je en zet m op. Liefs mam

Riet de Jong, 21 mei 2017
€ 100,00

Karin zet hem op, ben nu al trots op je

Gea Kaan, 19 mei 2017
€ 30,00

Goed getraind op Bonaire heel veel succes in Tanzania

Hendrik Slot, 16 mei 2017
€ 90,00

Ronald V M, 13 mei 2017
€ 10,00
Anoniem, 27 maart 2017
€ 15,00

Go for it Karin

Marjo van der Wal, 27 maart 2017
€ 30,00
Anoniem, 27 maart 2017
€ 30,00

Wat een mooi en inspirerend voorbeeld geef je! Zet 'm op!

Mariana Oud, 27 maart 2017
€ 30,00

Topper

Christ van den Eijnde, 23 maart 2017
Anoniem, 16 maart 2017
€ 50,00
Anoniem, 4 maart 2017
€ 10,00

Fantastisch doel, succes Karin

Hermine Van der Wilk, 26 februari 2017
€ 30,00

Lieve Karin, super goed en onwijs stoer! T R O T S

ViaCo, 8 februari 2017
€ 150,00

Melanie Aalders, 4 februari 2017
€ 15,00

Heel veel succes!

Caroline Bus, 4 februari 2017
Anoniem, 19 januari 2017
€ 60,00

Je weet dat ik een groot voorstander ben van hulp aan minder bedeelden. En heb bewondering voor jouw actie. Heel veel succes met de voorbereiding, lees graag je verhalen. Doe je best hѐ, je kunt het!!

Miranda Buist, 30 december 2016
€ 20,00

Een mooie uitdaging die pas bij jou en ga jij redden.

Rien Ganseman, 20 december 2016
€ 30,00

Karin, je bent een Topper!

Esther Huijser, 19 december 2016
€ 30,00

Heel veel succes.

Erna Kunst, 19 december 2016
€ 25,00

Fantastisch initiatief ka!

ZOMER, 15 december 2016
€ 100,00

Martine Dekker, 15 december 2016
€ 25,00

Trots op Karin !!

Evita De Waard, 15 december 2016
€ 30,00

Je bent een topper ❤ heel veel succes!

Caroline Kokkelkoren -Clasquin, 14 december 2016
€ 10,00

Goed bezig Karin! Voorbeeld voor velen!

Martine Prins, 14 december 2016
€ 5,00

Heel veel succes!

Sonny Muller, 14 december 2016
€ 50,00

Veel geluk gewenst van Daniëlle en martijn

Berkhout Automatisering, 14 december 2016
€ 50,00
Karin de Jong, eigen donatie
€ 100,00