Gratis brochure?
Klik hier

Africa Classic biedt een unieke kans aan bedrijven

Mountainbike met uw bedrijf door Afrika voor Amref Flying Doctors! Africa Classic is een gezonde uitdaging voor sportieve reizigers, mountainbikers en getrainde fietsers. Fiets met uw team over prachtige tracks, bezoek samen Amref-projecten, maak contact met de bevolking en ervaar het adembenemende Afrika op een unieke manier.

Doe mee aan dit onvergetelijke avontuur dat een band schept voor het leven!

Opvallend

Deze uitdaging heeft door de deelname en financiële steun van uw medewerkers en relaties een groot bereik. Medewerkers vertegenwoordigen uw bedrijf met trots en geven een boost aan uw naamsbekendheid.

Verbindend

Medewerkers van verschillende afdelingen krijgen door dit avontuur een unieke band met elkaar. Zij verbinden daarnaast de partners van het bedrijf aan dit initiatief.

Gezond

Africa Classic krijgt uw complete bedrijf in beweging. Medewerkers trainen samen, motiveren anderen om zich ook fysiek in te zetten voor het goede doel middels sponsoracties én dragen bij aan een gezonder Afrika.

Grensverleggend

U krijgt de kans om met eigen ogen te zien wat uw bijdrage aan Amref Flying Doctors oplevert. Met uw team bezoekt u Amref-projecten en werkt u mee aan een betere gezondheid in Afrika!

Ondernemend

De waarden en doelen van uw bedrijf worden door de medewerkers geleefd en uitgedragen. Uw MVO-beleid komt meer op de voorgrond te staan en de inzet van de medewerkers draagt bij aan de goede reputatie van uw bedrijf.

Inspirerend

Uw bedrijf raakt geïnspireerd door de liefdadige aard van dit evenement en medewerkers nemen met passie deel aan deze fysiek uitdagende tocht. Africa Classic verandert levens!

Onze deelnemers zijn trots op hun bedrijf en collega's, omdat ze samen bijdragen aan een betere gezondheid in Afrika.

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul dan nu het formulier in. 

Wij hebben veel ervaring met deelname van bedrijven aan fondsenwervende evenementen en helpen u graag bij het opzetten van uw bedrijventeam!
“We kwamen allemaal van verschillende afdelingen. Door onze deelname zijn we goede vrienden geworden, waardoor het samenwerken nu erg makkelijk gaat.” - Team VvAA
“Door deelname aan Africa Classic wordt het MVO-beleid van Mediq beter zichtbaar en laat Mediq zijn betrokkenheid zien bij de zorg in Nederland en daarbuiten.” - Team Mediq
“De deelnemers hebben het hele bedrijf en onze klanten en leveranciers meegenomen in hun sponsoracties. Tijdens het evenement hebben we ze elke avond met z'n allen via de reportages gevolgd.” - Team Tauw
“Africa Classic brengt het maatschappelijk verantwoord ondernemen, de sportieve inspanningen die mensen samenbrengen, en ouderwets idealisme waarmee je de wereld beter maakt, bij elkaar. Dat inspireert ons.” - Team Intermax

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen