Africa Classic biedt een unieke kans aan bedrijven

Mountainbike met jouw bedrijf door Afrika voor Amref Flying Doctors! Africa Classic is een gezonde uitdaging voor sportieve reizigers, mountainbikers en getrainde fietsers. Fiets met je team over prachtige tracks, bezoek samen Amref-projecten, maak contact met de bevolking en ervaar het adembenemende Afrika op een unieke manier.

Doe mee aan dit onvergetelijke avontuur dat een band schept voor het leven!


Meer informatie aanvragen?
Collega's proosten op deelname Africa Classic

Opvallend

Deze uitdaging heeft door de deelname en financiële steun van uw medewerkers en relaties een groot bereik. Medewerkers vertegenwoordigen jouw bedrijf met trots en geven een boost aan de naamsbekendheid.

Deelname Africa Classic verbindt medewerkers

Verbindend

Medewerkers van verschillende afdelingen krijgen door dit avontuur een unieke band met elkaar. Zij verbinden daarnaast de partners van het bedrijf aan dit initiatief.

Medewerkers fietsen samen Africa Classic

Gezond

Africa Classic krijgt jouw complete bedrijf in beweging. Medewerkers trainen samen, motiveren anderen om zich ook fysiek in te zetten voor het goede doel middels sponsoracties én dragen bij aan een gezonder Afrika.

Deelname aan Africa Classic werkt grensverleggend

Grensverleggend

Je krijgt de kans om met eigen ogen te zien wat jullie bijdrage aan Amref Flying Doctors oplevert. Je bezoekt Amref-projecten en werkt mee aan een gezond en sterk Afrika!

Deelname aan Africa Classic goed voor reputatie bedrijf

Ondernemend

De waarden en doelen van jouw bedrijf worden door de medewerkers geleefd en uitgedragen. Het MVO-beleid komt meer op de voorgrond te staan en de inzet van de medewerkers draagt bij aan de goede reputatie van het bedrijf.

Africa Classic inspireert

Inspirerend

Jouw bedrijf raakt geïnspireerd door de liefdadige aard van dit evenement en medewerkers nemen met passie deel aan deze fysiek uitdagende tocht.

Hoi, wij zijn Roos & Carsten, organisatoren van Africa Classic.

Wij delen graag onze kennis met jou!


Tijdens de informatiebijeenkomsten en webinars vertellen wij jou alles over het event. Van routes tot overnachtingsplekken en van trainen tot het sponsorwerven. Hiernaast is er natuurlijk voldoende ruimte om al jouw vragen te stellen!

Komen de geplande datums niet uit of vind je het prettig om te bellen? Dat kan natuurlijk ook, je kunt een belafspraak maken of ons meteen even opbellen! 

Wij zijn te bereiken op: 088-3665435
Deelneemster Marion Janssen vertelt over haar Africa Classic ervaringen

Team VvAA

“We kwamen allemaal van verschillende afdelingen. Door onze deelname zijn we goede vrienden geworden, waardoor het samenwerken nu erg makkelijk gaat.”

Deelneemster Marion Janssen vertelt over haar Africa Classic ervaringen

Team Mediq

“Door deelname aan Africa Classic wordt het MVO-beleid van Mediq beter zichtbaar en laat Mediq zijn betrokkenheid zien bij de zorg in Nederland en daarbuiten.”

Deelnemer Vreni Herkert vertelt over haar Africa Classic ervaringen

Team Tauw

“De deelnemers hebben het hele bedrijf en onze klanten en leveranciers meegenomen in hun sponsoracties. Tijdens het evenement hebben we ze elke avond met z'n allen via de reportages gevolgd.”

Het verhaal van Liesbeth

Team Intermax

“Africa Classic brengt het maatschappelijk verantwoord ondernemen, de sportieve inspanningen die mensen samenbrengen, en ouderwets idealisme waarmee je de wereld beter maakt, bij elkaar. Dat inspireert ons.”

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen