6 dagen mountainbiken voor een

Betere gezondheid in Afrika!

Gratis brochure?
Klik hier

Africa Classic biedt een unieke kans aan bedrijven

Mountainbike met jouw bedrijf door Afrika voor Amref Flying Doctors! Africa Classic is een gezonde uitdaging voor sportieve reizigers, mountainbikers en getrainde fietsers. Fiets met je team over prachtige tracks, bezoek samen Amref-projecten, maak contact met de bevolking en ervaar het adembenemende Afrika op een unieke manier.

Doe mee aan dit onvergetelijke avontuur dat een band schept voor het leven!

Collega's proosten op deelname Africa Classic

Opvallend

Deze uitdaging heeft door de deelname en financiële steun van uw medewerkers en relaties een groot bereik. Medewerkers vertegenwoor-digen jouw bedrijf met trots en geven een boost aan de naamsbekendheid.

Deelname Africa Classic verbindt medewerkers

Verbindend

Medewerkers van verschillende afdelingen krijgen door dit avontuur een unieke band met elkaar. Zij verbinden daarnaast de partners van het bedrijf aan dit initiatief.

Medewerkers fietsen samen Africa Classic

Gezond

Africa Classic krijgt jouw complete bedrijf in beweging. Medewerkers trainen samen, motiveren anderen om zich ook fysiek in te zetten voor het goede doel middels sponsoracties én dragen bij aan een gezonder Afrika.

Deelname aan Africa Classic werkt grensverleggend

Grensverleggend

Je krijgt de kans om met eigen ogen te zien wat jullie bijdrage aan Amref Flying Doctors oplevert. Je bezoekt Amref-projecten en werkt mee aan een betere gezondheid in Afrika!

Deelname aan Africa Classic goed voor reputatie bedrijf

Ondernemend

De waarden en doelen van jouw bedrijf worden door de medewerkers geleefd en uitgedragen. Het MVO-beleid komt meer op de voorgrond te staan en de inzet van de medewerkers draagt bij aan de goede reputatie van het bedrijf.

Africa Classic inspireert

Inspirerend

Jouw bedrijf raakt geïnspireerd door de liefdadige aard van dit evenement en medewerkers nemen met passie deel aan deze fysiek uitdagende tocht. Africa Classic verandert levens!

Onze deelnemers zijn trots op hun bedrijf en collega's, omdat ze samen bijdragen aan een betere gezondheid in Afrika.

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul dan nu het formulier in. 

Wij hebben veel ervaring met deelname van bedrijven aan fondsenwervende evenementen en helpen je graag bij het opzetten van jullie bedrijventeam! Wij komen ook graag langs voor een presentatie op locatie. 
Deelname Africa Classic als bedrijf
Bedrijventeam VVAA deelt Africa Classic ervaringen
“We kwamen allemaal van verschillende afdelingen. Door onze deelname zijn we goede vrienden geworden, waardoor het samenwerken nu erg makkelijk gaat.” - Team VvAA
Bedrijventeam Team Mediq deelt Africa Classic ervaringen
“Door deelname aan Africa Classic wordt het MVO-beleid van Mediq beter zichtbaar en laat Mediq zijn betrokkenheid zien bij de zorg in Nederland en daarbuiten.” - Team Mediq
Bedrijventeam Team Tauw vertelt deelt Africa Classic ervaringen
“De deelnemers hebben het hele bedrijf en onze klanten en leveranciers meegenomen in hun sponsoracties. Tijdens het evenement hebben we ze elke avond met z'n allen via de reportages gevolgd.” - Team Tauw
Bedrijventeam Team Intermax deelt Africa Classic ervaringen
“Africa Classic brengt het maatschappelijk verantwoord ondernemen, de sportieve inspanningen die mensen samenbrengen, en ouderwets idealisme waarmee je de wereld beter maakt, bij elkaar. Dat inspireert ons.” - Team Intermax