Volg de Uganda Challenge!

De Uganda Challenge is gestart: 57 enthousiaste mountainbikers gaan de uitdaging aan om in 6 dagen 600 kilometer en 6.000 hoogtemeters te fietsen door de parel van Afrika. Dit allemaal voor Amref Flying Doctors, de organisatie die zich inzet voor een gezond en sterk Afrika.

Wil jij niks missen van dit avontuur, en meekijken naar de projecten van Amref? Volg ons en zie als eerste alle nieuwe updates!

Dagfilms & foto´s

ChiloTV maakt elke dag een videoverslag van de avonturen die de Uganda Challenge bikers beleven en fotograaf Eppo Karsijns legt alles vast op de gevoelige plaat. Kijk mee naar de prachtige beelden uit de parel van Afrika; van coole actieshots tot ontroerende ontmoetingen. Africa Classic heeft het allemaal!

Facebook

Mis geen moment van het prachtige avontuur in Oeganda. Bekijk alle foto´s en filmpjes op Facebook en volg de bikers van de Uganda Challenge.

Facebook

088 366 54 35

Wielrenners aan het trainen voor Tour for Life
(Thuisblijvers) Whatsapp

Blijf op de hoogte van alles over Uganda Challenge via Whatsapp! App UG19 VOLGEN naar 06-13 24 45 99 en ontvang de leukste updates en de mooiste foto´s.

Klik hier om je automatisch aan te melden voor de Uganda Challenge-whatsapp!

06 13 24 45 99

UG19 VOLGEN

Wielrenners aan het trainen voor Tour for Life
Instagram

Volg Uganda Challenge op Instagram en mis geen enkel moment! Van het verzamelen op Schiphol, het fietsen in Oeganda, de prachtige natuur, alles is te volgen op onze Instagram!

Uganda Challenge

Uganda Challenge

Wielrenners aan het trainen voor Tour for Life

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen