Gratis brochure?
Klik hier

Uganda Challenge beeldmateriaal


De eerste editie van de Uganda Challenge zit erop! Bekijk hier de berichten en beelden van de pilot editie in de prachtig groene Parel van Afrika!

Dagfilms

Cut to Black Films maakt elke dag een videoverslag van de avonturen die de Uganda Challenge bikers beleven. Kijk mee naar de prachtige beelden uit de parel van Afrika; van coole actieshots tot ontroerende ontmoetingen. Africa Classic heeft het allemaal!

Foto's

Eppo Karsijns Media maakt elke dag prachtige foto's van de Uganda Challenge bikers!

Facebook

Mis geen moment van het prachtige avontuur in Oeganda. Bekijk alle foto´s en filmpjes op Facebook en volg de eerste pioniers van de Uganda Challenge.

Facebook

088 366 54 35

(Thuisblijvers) Whatsapp

Blijf op de hoogte van alles over Uganda Challenge via Whatsapp! App UG18 START naar 06-13 24 45 99 en ontvang de leukste updates en de mooiste foto´s.

Klik hier om je automatisch aan te melden voor de Uganda Challenge-whatsapp!

06 13 24 45 99

UG18 START

Instagram

Volg Uganda Challenge op Instagram en mis geen enkel moment! Van het verzamelen op Schiphol, het fietsen in Oeganda, de prachtige natuur, alles is te volgen op onze Instagram!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen