Gratis brochure?
Klik hier

Tanzania Classic 2018


Vanaf 6 oktober is het zo ver! Twee groepen enthousiaste mountainbikers gaan de uitdaging aan en fietsen binnen 6 dagen 400 kilometer en 4.000 hoogtemeters rondom Mount Kilimanjaro. Dit allemaal voor Amref Flying Doctors, de organisatie die zich inzet voor een betere gezondheid in Afrika. Wil jij niks missen van dit avontuur, en meekijken naar de projecten van Amref? Volg ons en zie als eerste alle nieuwe updates!

Dagfilms

Ben je nieuwsgierig naar wat de deelnemers van de editie van 2018 in Tanzania tegenkomen? Chilo Oostergetel en Pim van der Sluis maken elke dag een uitgebreid videoverslag van de geweldige avonturen die de Tanzania Classic bikers beleven. Zodra de prachtige beelden uit Tanzania binnenkomen, uploaden we die hier en op social media. Bekijk de mooie actieshots, ontroerende ontmoetingen, indrukwekkende projectbezoeken en gezellige sfeerbeelden uit Tanzania. Africa Classic is het volgen waard!

Foto's

Eppo Karsijns maakt de mooiste foto's van onze helden in Tanzania! We voegen tijdens Africa Classic dagelijks nieuwe foto´s toe aan het Tanzania Classic Flickr album. Het volledige fotoverslag is nu hier te bestellen!

Facebook

Volg ons prachtige avontuur in Tanzania. Bekijk alle foto´s en filmpjes op Facebook en krijg live updates over de indrukwekkende prestaties van de deelnemers. Like onze pagina nu en blijf op de hoogte van alle leuke ontwikkelingen!

Facebook

088 366 54 35

(Thuisblijvers) Whatsapp

Blijf je thuis, maar wil je niks missen? Wij houden je op de hoogte van alles tijdens de Tanzania Classic via Whatsapp! App TZ181 VOLGEN voor week 1 of TZ182 VOLGEN voor week 2 naar 06-13 24 45 99 en ontvang de leukste updates en de mooiste foto´s.

Instagram

Volg Tanzania Classic nu op Instagram en zie de meest prachtige beelden uit Tanzania voorbij komen. Van het verzamelen op Schiphol tot het fietsen door Tanzania met zijn wildlife en prachtige natuur; alles is te zien op Instagram!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen