Volg de Tanzania Classic!

De Tanzania Classic 2019 is van start: 78 enthousiaste mountainbikers gaan de uitdaging aan om in 6 dagen 400 kilometer en 4.000 hoogtemeters te fietsen rondom de Kilimanjaro. Dit allemaal voor Amref Flying Doctors, de organisatie die zich inzet voor een gezond en sterk Afrika.

Wil jij niks missen van dit avontuur, en meekijken naar de projecten van Amref? Volg ons en zie als eerste alle nieuwe updates!

Dagfilms & foto´s

ChiloTV maakt elke dag een videoverslag van de avonturen die de Tanzania Classic bikers beleven en fotograaf Eppo Karsijns legt alles vast op de gevoelige plaat. Kijk mee naar de prachtige beelden uit Tanzania; van coole actieshots tot ontroerende ontmoetingen. Africa Classic heeft het allemaal!

Facebook

Mis geen moment van het prachtige avontuur in Tanzania. Bekijk alle foto´s en filmpjes op Facebook en volg de bikers van de Tanzania Classic.

Facebook

088 366 54 35

Wielrenners aan het trainen voor Tour for Life
(Thuisblijvers) Whatsapp

Blijf op de hoogte van alles over Tanzania Classic via Whatsapp! App TC19 VOLGEN naar 06-13 24 45 99 en ontvang de leukste updates en de mooiste foto´s.

Klik hier om je automatisch aan te melden voor de Tanzania Classic-whatsapp!

06 13 24 45 99

TC19 VOLGEN

Wielrenners aan het trainen voor Tour for Life
Instagram

Volg Tanzania Classic op Instagram en mis geen enkel moment! Van het verzamelen op Schiphol, het fietsen in Tanzania, de prachtige omgeving, alles is te volgen op onze Instagram!

Tanzania Classic

Tanzania Classic

Wielrenners aan het trainen voor Tour for Life

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen