7 t/m 14 oktober 2017Tanzania, Africa
Login
Africa Classic
2018 WEBSITE

Sponsorwerving


Iedere deelnemer aan Africa Classic brengt minimaal € 5.000 sponsorgeld mee. Hiermee draag je bij aan een betere gezondheid in Afrika: een prachtig doel! Gelukkig blijkt het sponsorwerven met de juiste aanpak altijd veel makkelijker en sneller te gaan dan iedereen in eerste instantie denkt. Zodra de knop is omgezet, gaat het balletje rollen en begint de voorpret. Sponsorwerven is namelijk ontzettend leuk!

Na inschrijving bieden wij:

Tools & downloads

Nieuwsbrieven

Persoonlijk contact

Workshops

Plan op maat

Advies oud-deelnemers

Om te beginnen:

   
Sponsor jezelf! Dit vergroot het vertrouwen van potentiële sponsors en motiveert hen jou te steunen.
   
Geef jouw persoonlijke pagina vorm. Upload een foto, vertel jouw verhaal en blog over je voorbereidingen. Jouw inzet motiveert!
   
Vraag. Sponsorwerven begint met vragen. Gebruik de voorbeeldteksten die wij aanleveren en pas ze aan naar jouw verhaal!
   
Gebruik social media. Upload onze speciale Africa Classic omslagfoto en houd je volgers up to date via Twitter of Facebook!
   
Word creatief! Acties die passen bij jou zullen het meest succesvol zijn. Kijk voor tips in onze Sponsorcoach. Deze wordt ter beschikking gesteld aan alle ingeschreven deelnemers.

Ideeën ter inspiratie:

Collecte
Veiling
Wijn verkoop
Feest
Bart Jongbloed

“Sponsorwerven is spannend, onverwacht leuk en maakt trots. De sleutelfactor tot succesvol sponsorwerven is acties organiseren die bij jou passen. Dit avontuur staat zeker in de top 5 van mijn mooiste belevenissen.”

Willemijn Hugenholtz

“Je moet het dichtbij jezelf houden en zorgen dat je gelooft in wat je vertelt. Daardoor overtuig je anderen en word je creatief. ”

Olaf van der Wijngaard

“Amref is duidelijk een alom gerespecteerde organisatie in Afrika, die veel goed werk verricht voor de bevolking. Ik weet zeker dat mijn sponsorbijdrage goed terechtkomt. ”

Intermax, sponsor

“Africa Classic brengt het maatschappelijk verantwoord ondernemen, de sportieve inspanningen die mensen samenbrengen, en ouderwets idealisme waarmee je de wereld beter maakt, bij elkaar. Dat inspireert ons.”

Marc Nuijten

“Als ik een jaar geleden had geweten wat voor waanzinnige beleving Africa Classic zou worden, had ik me geen seconde afgevraagd of de energie en tijd die voor het sponsorwerven nodig was het waard is!”

Tanja Jagtenberg

“Met veel plezier kijk ik terug op een fantastische reis door Afrika. Mede door het sponsorwerven en de daarbij behorende voorbereidingen heb ik ontzettend veel respect gekregen voor Amref en het belangrijke werk dat Amref doet in Afrika.”