Sponsorwerving

Iedere deelnemer aan Africa Classic brengt minimaal € 5.000 sponsorgeld mee. Hiermee draag je bij aan een betere gezondheid in Afrika: een prachtig doel! Gelukkig blijkt het sponsorwerven met de juiste aanpak altijd veel makkelijker en sneller te gaan dan iedereen in eerste instantie denkt. Zodra de knop is omgezet, gaat het balletje rollen en begint de voorpret. Sponsorwerven is namelijk ontzettend leuk!

Na inschrijving bieden wij

Tools & downloads
Persoonlijk advies
Nieuwsbrieven
Deelnemersbijeenkomsten
Mountainbike- & materiaalclinics
Advies oud-deelnemers

Ideeën ter inspiratie

Africa Classic deelnemer Bart Jongbloed vertelt over zijn ervaringen

Bart Jongbloed

“Sponsorwerven is spannend, onverwacht leuk en maakt trots. De sleutelfactor tot succesvol sponsorwerven is acties organiseren die bij jou passen. Dit avontuur staat zeker in de top 5 van mijn mooiste belevenissen.”

Africa Classic deelnemer Willemijn Hugenholtz vertelt over haar ervaringen

Willemijn Hugenholtz

“Je moet het dichtbij jezelf houden en zorgen dat je gelooft in wat je vertelt. Daardoor overtuig je anderen en word je creatief. ”

Africa Classic sponsor Intermax vertelt hun ervaringen

Intermax, sponsor

“Africa Classic brengt het maatschappelijk verantwoord ondernemen, de sportieve inspanningen die mensen samenbrengen, en ouderwets idealisme waarmee je de wereld beter maakt, bij elkaar. Dat inspireert ons.”

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen